Omställning

Godmorgon gott folk!
Sitter här och snorar och nyser, har dragit på mig värsta förkylningen eller kanske inte värsta men jag blir ju typ aldrig sjuk så då blir det värsta för mig. Visste att jag skulle bli sjuk när jag kom upp med tanke på att det är stor skillnad på luften här i Lycksele och i Trelleborg. Fick mig en chock då jag såg att det var 5 plus en kväll och jag är van mkt varmare så jag höll verkligen på att frysa ihjäl haha. Nåja jag som var så duktig på att kliva upp vid 9e på morgonen men nu märker jag att kroppen behöver vila så Godmorgon klockan 12 känns konstigt. Tycker inte om att sova bort hela dagarna.

Iaf så kom Sandra förbi här igår, snackade en massa och drack lite kaffe. Sen blev det ut på stan för att fika. Sprang omkring på lite affärer och hade det super mysigt. Länge sen jag umgicks med en vän på stan. For förbi på dollarstore och träffade Laila. Fan den tjejen är så possitiv och glad, det smittar av sig på en =) hon ser livet så underbart och är bara NÖJD! tänk om en själv kunde vara det.
For förbi Sandra så jag fick se hur hon bor nu. Kan säga att det är inte bara att gå dit. Så jäkla långt. Tur hon har bil iaf haha.

Nej ska göra mig iordning och städa lite.

Tjing

Skogsmulle

Tänkte jag skulle ge er en kort uppdate!
Nu gott folk är jag uppe i skogarna igen, Lycksele rättare sagt. kom i torsdagskväll. Tanke med denna tripp är att ta körkortet och rannsaka mig själv vad jag vill. Få se vad som händer och sker.
Blev lite kaos då jag kom men det känns lite bättre. Tanken med att vara tillbaks i denna håla fick mig att att spy nästan. Panik i första grad. För mkt negativt har man upplevt här. Får bygga upp lite nytt istället. Men det ska bli ändring. Vet inte riktigt hur länge jag stannar. Vissa kommer jubbla när jag dra. Och jag fick mig ett aggresivt moment en kväll då jag tänkte, vad fan ska jag acceptera och respektera personer då dom inte kan respektera mig? När personen inte behandlar mig väl eller låter mig va, varför ska jag ge den en tanke att jaja den är väl så. Men när personen inte kan tänka vad jag har gått igenom eller så utan tänker bara på sig själv så ger jag den noll respekt och tänker inte gilla läget. Lev ditt eget liv och lägg dig inte i mitt! sluta vara så jävla fixerad i andra.

Iaf helgen har varit lugn och skön. Har vilat upp mig så nu är det back to real life igen.
Gick förbi Hans-Ove ikväll (min lillebrors pappa, inte min!), har kännt han sen jag var 10 tror jag. Och jag är så stolt över honom. Han har klarat körkoret och varit nykter i 1 år och 3 månader. Så i chock blev jag och tänkte, fan så länge! till skillnad från min moder som inte klarar mer än 2 månader, men det var ju ett tag sen hon var det. Blir chockad om hon är nykter i 2 dagar. Träffade henne idag när jag, mormor och hans-ove drog till Ottos grav (min mormors "man") och jag kan säga att mamma var på en annan planet. Jag blev så arg så jag visste nästan inte vars jag skulle ta vägen. Hon är den enda som kan ta fram djävulen i mig. Men jag blev så äcklad när jag såg henne och tänkte fy fan att hon har sjunkit så lågt igen. Men detta är ju som vardagsmat för mig så jag är van. Men stackars lillebror då han får veta vem hans riktiga mamma är. Men det sjukaste är ju att sen jag var liten så har jag alltid veta vem min mamma är sjuk, en alkolist. Istället att dom skulle ha inbillat mig att dom har varit mina föräldrar och sen när jag blev äldre berättat att nej din mamma  hon är sjuk. Då hade jag brunnit av att dom skulle ha ljugit för mig. Så det tackar jag för! Men jag ser henne inte som min mamma, min mamma är död, hon finns inte längre.

Så ni tjejer därute med en riktig familj, njut förfan och ta vara på alla stunder. Var glad för det ni har. Ni vet aldrig då ni mister det.
Och någonting som har satt sig i min hjärna är : Man ångrar det man aldrig gjorde!

Oj vad djup jag blev. Men ibland så behövs det att skriva av sig.

Jo får inte glömma att berätta att jag träffade Sandra idag. For på bagis och tog en kaffe =) fan vad jag har saknat den tjejen kan jag säga. Så imorrn så blir det säkert en kaffe igen för hon är ledig.

Nej ska titta på two and a half men nu!

Hörs!

MAAAT

Så då var man vaken igen tidigt. Sitter med mitt morgonkaffe, så götta!
Var iaf på Malmöfestivalen igår med Micke, Peter och Lollo. Åt supergoda grillspett och en burgare av något slag. Kan säga att det är bara mat det handlar om där. Man kan välja allt mellan thai, grekiskt, turkiskt, afrikanskt och massa fler länder. Kändes som vi bara åt haha, och några öl slank ju ner. Men det var trevligt iaf =)

Ska snart bege mig ner till banken för att sätta in mina pengar från skatten, 2488 spänn fick jag, så lite lycklig är jag. Men fattar inte varför jag fick så mkt, men efter många funderingar så kom jag på att när jag jobbade på Molltex så måste jag ha betalat för mkt skatt av det lilla jag tjänade, men fan när jag tittade varje gång på löningspappret vad jag skattade så var det skit lite dom drog så jag tänkte att jag kommer måsta betala tillbaka men icket. Sen har jag inte decklarerat så det är konstigt. Jag ringde skatteverket och hörde om dom hade kanske skickat den till fel adress, men nej inget hade blvit skickat ut, fattar ingenting! Men det är ju bara att tacka och ta emot!

Sen idag så blir det att åka in till Malmö igen för att ÄTA! haha. Ska in dit med hans mormor och kanske hans moder också. Ska bli trevligt, äta och dricka lite vin eller öl.

Nej nu är jag stressig så måste börja fixa till mig.

Hörs sen!

Alla har vi något slags beroende

Gomorgon!
Vaknade efter nio av min väckning, har insett att jag måste prata med någon på morgonen för att piggna och vakna till. Har jag min väckare så snoosar jag bara. Klev iaf upp och gjorde mig kaffet MMM. Måste ha kaffe på morgonen annars är hela dagen förstörd. Vadå nytt beroende.
Iaf så for vi igår med Bella till veterinären för att vaccinera henne. Har aldrig sett en hund som blir så lycklig av att åka dit. Förra gången så var det att ta bort stygnen och det gillade hon inte, konstigt att hon inte tänker att det är inte så lyckligt där.
Måste verkligen tipsa om en kanon film, eller den är jobbig att se på. En verklighetsbaserad, dom har tagit allt från domstolspapper eller vad det heter. Har insett att de verklighetsbaserade filmer är dom bästa. Första gången jag har suttit så klistrad framför en film, jag sa inte ett enda ord till Micke under hela tiden och annars brukar jag surra om något men inte nu. Kom på mig själv att jag satt och höll andan och började må illa av filmen hur sjuk världen kan vara. Fy fan! Jag ger den 10 av 10.
An american crime (http://www.imdb.com/title/tt0802948/)
Ladda nu ner den och var beredd på en helt otrolig film!

Nu ni är det inte länge kvar tills jag kommer berätta min plan som kommer att ske! ;)

Ska iaf fara ut och släppa ut Bella och göra lite annat.
Hörs sen!

Larvar är smaskens!

Oj vad duktig jag var på att uppdatera då. Men har så sjukt tråkigt nu. Är iaf klar med tvätten idag, bara torktumlarn kvar. Blir att åka hit imorgon och tvätta det sista.
Har iaf fått till bloggen lite, nu är det bara färgen som fattas och lite annat. Man vill ju gärna fixa till den så den känns lite mer personlig.
Och Micke har slutat på sin baslåda för ikväll för nu äre bäckasvart ute.
Trodde att jag skulle få mer gjort idag men icket. Och nu ska man snart sova och vakna upp till en underbar söndag, ursch! eller lite possitivt äre faktiskt, jag ska färga håret ;) men helgen har gått så sjukt fort. Snart är det måndag och skönt ska det bli med en ny vecka och slippa Micke om dagarna haha.
Jo jag åt föresten en mums mums eller en sån av ett slag, kom inte på vad den heter, hjärnsläpp. Iaf när jag äter den och tittar ner i burken höll jag på att spy, SPINDEL! då tappade jag mitt sötsug och sa tack och hej till den! det var som när Jessica hade köpt naturgodis och hoppade ur soffan bara så där och skrek. Detta hade hon i munnen!

Jessica är en larvätare ;) så tänk på vad ni äter då ni äter nötter.

Ska fixa mat nu

Smart Bärta, smart!

Ja men smarta bärta jag är. Som ni ser så blev mitt utseende på bloggen tråkig IGEN! tack vare att jag skulle fippla och pilla för mkt, jag tror jag är smart ibland men icket. Kommer få sitta i år och dag för att få till den. Kan dom inte fixa så det är lättare att göra om den. Alla dessa koder och man ska fan ha en ENORM hjärna för att lista ut. Tror nästan någon annan ska få göra den.


Åh vad jag längtar!

Så då sitter man och väntar på denna tvätt. Jobbigt med bara en maskin här, annars har vi ju två och denna tar fan mer än 1 timma. Men skönt att få det gjort iaf. Sen slipper jag springa hundrafemtioelva ggr upp och ner. Nog för det är ju motion men inte idag.
Vill hitta på något roligt men finns inget. Micke sa igår att det finns massor att göra bara man har fantasi. Ja men oj vilken fantasi du har.
Och nästa vecka så blir det att börja planera och så för den 27,28 eller 29 smäller det.
Sen så sätter Malmöfestivalen igång, massa mat och skit en hel vecka. Så blir väl att åka in dit och äta och ta sig ett glas vin eller två.
Och jag får verkligen psykbryt på vissa tjejer. Att sånna får existera. Inse fakta och mogna upp för fan. Du kan inte leva på och gå runt och må skit resten av livet och tro att du ska vara prioritering nummer ett jämt och ständigt och skita vad den andra säger bara för att du ska vara i centrum. Riktigt elak blev jag igår när jag fick höra. Explotion nr ett. Nej ska släppa det men det stör.
Och Micke håller på med sin hembyggda baslåda, såååå tråkigt. Det intresserar mig inte alls för fem öre. Jag har sagt till honom att du är inte intresserad av mina intressen så inte fan ska jag intressera mig för dig då. Det är bara pinsamt och åka omkring med en bil som det hörs som att hela ska gå sönder. Du är 27 år gammal och inte 18 något mera, väx upp! Lägg pengarna på nått annat vettigt. Men vill han åka runt och försöka impa på fjortisar så varsegood om det är det han vill. Vi lite mognare töser skiter fullständigt i om det är bas eller inte. Jag vill höra musiken och inte min hjärna som ska komma ut.
Aja ska springa ner nu.

Ha en trevlig kväll!

Varför inte?

Kom igen nu, prova! inte helt fel


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=5936

Long time

Såg nyss att det är nästan 2 veckor sen jag skrev sist. Har blivit så kass på att uppdatera. Vet som inte vad jag ska skriva. Men kan säga att det har hänt en hel del. Har fattat mig detta beslut som jag har nämt och som kommer ske om 2 veckor skulle jag kunna tro. Men jag säger inget än vad det är, ska genomföra det först. Kan säga att det var inte det enklaste men detta får det bli. Det bästa för MIG!

Iaf så var det Gislövs marknad i helgen. Vi gick där under lördagen och jag hittade mig den underbaraste plånboken. I love it. For dit på kvällen, eller vi satt här hos oss först och hade kanske 1 timma innan vi skulle ut till öltältet, så jag halsade rättaresagt nästan hela flaskan. Men jag var inte så farligt full när vi kom hem. Vaknade på söndagen och insåg att wow jag är ganska pigg och allert men ack så fel jag hade då jag, babe och hans mormor skulle dit. Lovade henne det om vi kunde ta lite öl.

Och denna dag har inte varit den underbaraste precis, vaknade tidigt imorse av STORM och REGN som FAN! och hela dagen har varit ett stort stormande. Och hela huvudet är helt fucked up.
 Tamefan ska jag vara piggare imorrn annars vet jag inte vad jag gör.

Men en rolig sak iaf är att jag har blivit brun ;) so me like it!

Sen har jag köpt mig 4 par av dessa "skor". 2 par silvriga och 2 par svarta så nu har jag ett tag iaf! blev så ledsen då mina första inte var hela tillslut. Men nu är jag nöjd.

Hejda

RSS 2.0