Tack och lov

Fan bloggen ser inte ut som den ska. Vet inte vad jag har gjort för fel, blir bara sur och ingen lust att blogga. Men kan iaf berätta att Maggan is back! Men Berit var inte lycklig av att se Maggan haha. Hon bara fräste och hade sig, men inte så konstigt då Maggan luktar allt möjligt.
Kan berätta att jag vann nästan 1000 spänn på en casino sida. Jag fick massa gratis spins och tänkte fan har inget annat för mig och tro på fan!
Så idag har jag shoppat som bara den. Slösade bort 700 men det är inte ofta jag unnar mig nått nytt.
Blev iaf 2 par örhängen men måste lämna tillbaka ett par. En ring som jag fastnade för, brukar aldrig använda ringar men denna hade sin charm. Ett par jeans shorts, ett par badshorts, 2 klänningar, en kjol, mascara och puder. Och alla kläder var på rea, så grymt ;) har säkert glömt nå men ärsch!

Nej ska lägga mig vid teven och invänta min karl.

Hejda!

Detta är fan inte sant

Önskar att det inte vore sant men tyvärr så är det de. Vaknade imorse av att Berit låg och snuttade hos mig och sen började jag fundera vars fan är Maggan? Hon brukar alltid ligga vid mina fötter, det händer enstaka gånger att hon sover någon annanstanns. Men jag tänkte inte så mkt på det. Men sen när Micke klev upp så brukar faktiskt båda katterna kliva upp och äta eller något. Men ingen Maggan kom. Han letade överallt och vi insåg att Maggan är borta. Men vi förstod varför för att vi hade glömt att stänga fönstret inatt och då har visst Maggan antagligen hoppat ut eller ramlat ur. Men hon låg då inte där nere och det är flera meter ner så hon lever nog. Men är orolig över att hon har brytit ett ben eller något. Så jag gick ut och ropade och tjoade men ingen Maggan! Hon kan vara vars fan som helst! Hon är ju så livrädd för allt så hon har säkert gömt sig.
Har iaf gjort massa lappar med bild som jag ska sätta runt. Och jag HOPPAS att någon hittar eller ser henne.
Det är ju så jobbigt att hon har ju inget hem nu, helt hemlös. Suck. Synd om Berit också som alltid har haft Maggan
men nu är hon borta. Hon kanske blir helt förstörd tillslut.

Nej hem nu och leta. Detta kommer bli jobbigt.

På G

Nu var det ett tag sen men det har inte hänt så mkt. Iaf så har jag försökt att fixa bloggen lite mer personlig och jag har kommit en bit på vägen ;) inte klar ännu, men snart! Än så länge är jag nöjd.
Nej nej annat nu.
Hörs!

Jävla män, bara till besvär

Sitter ute hos Mickes föräldrar helt själv eller dom är ju här. Han hade inte tid att komma ut hit på middag så fan heller att jag är hemma då han pysslar med bilen och ska träna, jag tackar aldrig nej till hennes mat, gudomlig! MMM. Behöver också umgås med kvinnor! less på män haha. När jag pratade med honom så frågade han vars jag var och då skällde Mollie och då sa jag Men gissa, och då får jag som svar ; Vad gör du där?! ... Men hallå! jävla karlar!
Nåja var i Malmö med hans mormor, tänkte jag kan hjälpa henne och hitta det hon ska hitta och säga vad jag tycker och som tack för hjälpen fick jag välja ett par skor ;) ska visa sen. Iaf sen så åkte vi hem och for förbi Maxi för att handla och jag tyckte att det skulle vara en smart ide att gå in skorna och ont fick jag.. skit! men dom är fina.. hon sa att det var typiska JAG skor! haha okej tack, men kul när någon vet vad jag har för smak, lite udda men men!
aja har inte orkat sitta på golvet hemma och blogga, jobbigt juh!
Så jag lär nog inte blogga på ett tag kanske, när jag orkar. Kan ta dagar. Men ni ser ju!

Nu är det mat!

Höres

Rubrik?

Oj så irriterande, det trådlösa internet har slutat fungera på den bärbara så då får man
sitta på den andra framför teven.. så jag sitter på golvet och det är inte skönt, får nackspärr dessutom!
Och nu kan jag inte heller kolla mina dagliga bloggar för dom har jag som favoriter på den andra, men jag
kanske minns vad ni har för några namn. Mitt intresse på morgonen.
Iaf så känns det lite bättre idag, vet inte varför men är väl inte bakis idag, tack och lov för det.
Aja har lite annat och göra nu.. kanske drar ut till hans mormor för att tjäna lite pengar ;)
Hon ringde igår och sa; Jaha du kommer imorgon? du vill väl tjäna pengar? Så det är skönt att nån
vill sponsra lite till mig hehe.

Aja vi hörs!


Kollaps

Ursch är fortfarande sliten sen igår. Lördagen blev det lite för mkt alkohol. Vi kom väl hem efter 4a på morgonen men vi somnade kanske vid 5. Det var inte meningen att vi skulle dricka, vi skulle ju bara ut till Grönqvist för att bara sitta och ha trevligt men såklart så kommer Hg med den bästa ideén att ni kan köpa ett flak öl av mig och inte tacka jag nej heller men det flaket varade inte länge. Men jag hade jätte trevligt iaf och jag och baby bråkade ingenting! helt jävla otroligt =) Men igår kände jag verkligen att Nej nu vill jag inte dricka nån fler kväll, att man inte tänker på hur man mår dagen efter men jag sa till Micke att hur ofta är det vi är ute och har trevligt med dina vänner?

Aja idag är det en dag att jag bara vill bryta ihop. Jag har just fattat ett jobbigt beslut som jag kommer fullfölja men det kan nog ta sin tid, mkt funderingar hur, var och när? sen då? Känns som att detta beslut kommer göra att jag kommer till en djup depression som jag inte vet hur jag ska ta mig ur sen. Men detta är något som måste ske, detta går inte. Jag har sagt det så många gånger att NU men då "fegar" jag ut för jag får panik. Men det löser sig men jobbigt är det. Pratade med Bettan och hon sa att du har tagit dig ur värre grejer så detta fixar du lätt. Så skönt att efter alla dessa år, jag flyttade till dom när jag var 12 och sen flyttade jag igen men sen kom jag tillbaka till dom, med allt bråk och jävulskap som jag har ställt till med så förstår jag inte varför dom fortfarande finns kvar, hjälper och stöttar .. är det så en familj eller förälder ska vara? det är så ovant, konstigt. Inte ska personer hjälpa mig, det är ju jag som ska! Det är stor skillnad på Bettan och Peder och min moder .. men tror att min "älskade" moder inte har vuxit upp som hon ska. En förälder är en person som säger NEJ och kommer med lite kompromisser. Allt sånt här är också sånt som gör att jag får panik. Hur kan en person som säger att den älskar en såra en så fruktansvärt och man accepterar det, det är så FEL! Ursch vad jag börjar fördjupa mig i saker som inte intresserar er men det skiter jag i. Ni läser ju min blogg av en anledning.
Skönt att få lätta på sitt hjärta ibland.

Den bästa fredagen

Så då var bilen köpt ;) så nöjd men då ska ju baby fixa och trixa med den så vi ser väl hur det slutar hehe. Värsta bästa snubben att köpa bil av, han skulle egentligen ha 75 papp för den men han gick ner till 65 och tillslut så prutade JAG ner den till 63 och då sa han till Micke att Ja då har du 2000 att fixa till den. Men fan han hade ju gjort service på den och det gick på 5000 spänn så schysst som fan var han! Så skönt med seriösa säljare. Men han var inte brydd om pengarna. Sen så var det nått annat som var fel men inget allvarligt men det kunde han fixa typ. Annars brukar det ju vara att om en säljer en bil så är den såld och sen skiter man i det, men inte han. Men han vill att man ska vara nöjd då är han nöjd.

Älskar färgen, champagne! väldigt ovanlig faktiskt.
Me like it, me like it alot!



Nej krypa ner i sängen och värma mig och vara en gammkärring och lösa lite korsord, mitt nya intresse ;)

Alla älskar mat

Så då har jag druckit en varm kopp nypon te, okej det har varit dödande varmt idag men nu är det svalt och kyligt här inne, så skönt!
Var iaf till veterinären för att Berits öga rinner ju som bara den och sen är hon så mager tycker jag! om man nu jämnför med förut, men det är ju mask. Sen har hon hemsk mjällig päls och lite fettig. Sen så nyser ju Maggan ganska ofta så det blev jag också orolig över.
Men pratade med veterinären och hon sa att varför Berit är mjällig är nog masken och kan vara fodret så kära djurägare ; fodret är så viktigt för era djur. och ögat var inget att oroa sig över.
Ingen hade någon infektion och vaccinering behövdes inte för hon sa inget. Vi vägde dom också och Berit väger 2,75 kg och Maggan 3,10 kg så min bäbis är en knubbistjockis men det tyckte inte hon. Hon sa också att Maggan ska gärna inte gå upp mer, men fan hon älskar ju mat precis som jag och småäter då och då hehe. Hon tyckte inte heller att Berit var mager, det var inte markant men hon har ju inte sett henne förut så hon är mager.
Och nu så blir det kastrering på båda, det är det bästa. Berit plågas när hon löper, ingen ro i kroppen får hon. Och Maggan har inte kommit dit än, tack och lov!. Sen fick jag veta att vi har gett för lite avmaskningsmedel för vi trodde absolut inte att dom skulle väga så mkt, vi gissade på ett kilo plus lite till då vi lyfte dom så på måndag ska vi börja kuren igen, vi gav dom 0.55 och dom ska nog ha 1,55ml, fan vill ha bort masken NU!
Sen så fick jag mig en smärre chock där också, vi hade ju dom i en kartong, en LITEN kartong för vi hade inget annat och tro på fan att vi FICK en "korg" eller vad man kallar det, en STOR så båda rymms, åh vad glad jag blev för jag ville verkligen skaffa en sån ifall att ska iväg med dom. Hon sa att nej ni får den för den är begagnad och vi har så många.
Lyckliga jag!
Aja nogtjatat om katterna men men skönt att dom är faktiskt fullt friska =)

Nej ta en smoke och sen titta det sista av Hells Kitchen och invänta babe!
Vi ska visst titta HULKEN! haha

Jo imorgon är det en STOR dag, ni får höra imorgon kväll ;) om ni inte vet redan

Puss

Plommonhuve

Gomorgon! eller har varit vaken sen halv sju imorse sen Micke drog på jobbet. Så skönt att få slippa han om dagarna så jag får lite glädje av att se han sen när han kommer hem ;) Det låter ju lite sjukt men det är ju stor skillnad på kärlek nu än då jag var 17 slash 18 för då hade jag ingen tanke på att vilja leva resten av livet med någon eller jo men inte på samma sätt som om man tänker nu utan bara var kär och gick på rosa moln men nu har det ju som gått 5 år sen dess och man har blivit lite äldre och har självklart andra planer och tankesätt på relationer. Inte hade jag en tanke då jag var yngre att ta mig till vuxen göra tex att köpa hus osv. Men kärlek nu är att irritera sig på att han plockar inte undan och vardagliga sysslor och så. Kärlek när man var 16,17 slash 18 var att man blev förbannad att han inte hörde av sig när man ville eller han svarar inte på mina sms. Så skönt att slippa den åldern och den kärleken hehe.

Igår så hämtade vi träningsgrejen, så nu blir det att börja vara lite duktig men fan är så tråkigt och stå på denna och köra och sen så passar den inte så bra här, så fult vars den står.
Aja idag så blir det att åka in till Malmö för att göra lite sysslor och sen för att bege sig hem för att ta katterna till veterinären för att kolla vad det kan vara för fel på dom. Ska fråga massa andra saker för att få en klarhet.

Jo har föresten färgat håret, okej det blev lite för lila men vafan variation tack! Vill inte se likadan ut i flera år heller.
Ni kanske ser lite skillnad?

Före
   Efter         

RSS 2.0