Back home

Ja, kanske ska uppdatera lite dessa två dagar jag varit tyst.  Blir nog lång uppdatering idag.

Nåja det började med att onsdag morgon klockan 5.30 kliva upp för att koka kaffe, läsa morgontidningen som kom vid 4, duscha och göra sig iordning för att sen bege oss till Helsingör (danmark) till dom som inte vet. Men kan säga att det kanske blev 3 timmars sömn på natten pga våra älskade katter ska börja 4 på morgon och leva fan! så det kanske inte var en så bra start men ärsch. Dom fick sova på toan 2 timmar.

Sen kom hans föräldrar och hämtade oss för att sen bege oss till Helsingborg för att ta färjan över. Åt en svin god macka på båten, men hann inte dricka mitt andra morgonkaffe för resan tog bara 20 minutos, så fort gick det.
Kom fram och hittade en parkeringsplats (dom har konstiga ställen att parkera och köra på). Gick sen in i stan, åh så mysigt kan jag säga (stor skillnad på Köpenhamn och Helsingör), men säger återigen att jag ÄLSKAR Danmark, så sjukt mysigt med de underbaraste husen och ALLT. Här i Sverige är allt tillgjort. Aja. Vi satte oss på ett ställe och beställde oss en öl, så grymt gott vare och godare blev det då solen tittade fram och brände mig lite.

Gick vidare till affärer, hade inte med oss någon tändare så då blev det att för istället att handla ett stycke tändare så blev det 8 haha, men 10 spänn. Gick in till en annan affär och DÄR hittade jag DEN! Kollade på storleken och 38 på en kjol nja tänkte jag fan den får jag inte på mig, provade den och SMACK! DÄR SATT DEN! helt otroligt att jag hittade mig min efterlängtade kjol och för bara 50 dk och ett par mönstrade strumpbyxor som jag också har velat ha 49dk och på alla andra ställen så kostade dom över 100 dk, unbeliveble. Aja blev hungriga så vi åt grillad oxfilé, MMMM och strippsen smakade gudomligt som såsen. Så där njöt jag, och vi får inte glömma att det blev ett glas rött vin till, ännu bättre. Kan säga att det var inte så billigt. Notan landade på över 700 danska oops vad bortskämd man blir hä nere. Men det var kvalitet på maten, helt otroligt, 
Efter maten handlade vi 3 liter vin för att sen bege oss hem.
Och hem så blev det bron över men blev en tripp igenom Köpenhamn och vi kom den perfekta tiden NOT.. rusningstrafiken, alla skulle ju sluta då. Så det blev väl 1 timmes vänte och kö tid innan vi kunde gasa hemåt. Påväg in mot köpenhamn så tittade fan på alla hus och AVIS blev jag, super fina hus och precis vid havet. Jävla knösar.

Kom hem iaf för att sen bege oss och kolla på streetrace (olagligt då såklart, vad annars?) men det var inte så lyckat, eller en sak var lyckat , jag fick äta på Max, mitt efterlängtade Max .. Ni förstår att det bara kryllar av donken och burger king här så man får åka nån mil för att få Max haha. Aja polisen kom dit och alla väntade på att dom skulle fara.. och jag har aldrig sett så många fjortisar på ett och samma ställe men värsta attityden att titta på mig, här är jag, jag är så snygg och cool. Jag blev SÅÅ förbenad. Sen så började alla dra, och vi tog reda på vad som hände och jo det blev att dra till Landskrona då, några mil.. kommer dit och tro på fan att polisen var där med. Blev så sur men överlycklig för nu fick jag fara hem och sova. Kom hem, tittade tv och slocknade och vaknade 7 imorse av att väckarn ringde.

Sen idag har vi varit ute hos hans mormor men hon är borta nu hela helgen, har solat 3 timmar, jisses brukar aldrig kunna sola så mkt så nu sitter jag här helt solyr och flummig och trött som ett as. Ska inte göra ett piss nu .. bara sitta eller kanske lägga mig i sängen en vända.

Nej orkar inte skriva mer, är för yr, här får ni lite bilder. Resten hittar hittar ni på elaaaine på bilddagboken eller pixbox.

        

    

Jisses

Så då var jag hemma efter 2 timmars promenad, SÅ skönt kan jag lova! gick till hans mormor och hämtade Bella och sen gå runt albäck. Har upptäckt att det är perfekt att ha henne med för hon bara går och går, luktar typ ingenting alls efter vägen. Men hon är hemsk då hon träffar andra hundar, hon blir ju så GLAD då hon träffar dom, hon skriker kan jag lova och det låter som att jag stryper henne. Och dom har gjort nytt runt albäck så det är mkt mysigare att gå där nu.. gjort stigarna så man går igenom mer skog och mera stigar som leder nån annanstanns, så mysigt =) får utforska mer imorgon. Känner att jag verkligen behöver två timmars promenad, okej en timma funkar väl men jag blir inte nog trött och det tar inte så mkt i bena fast jag går fort. Så nu kan jag lova att jag är helt död. Och jag märkte en sak att musik gör så mkt när man ska gå och vad det är för sorts musik .. är det lite lungt så går man inte så fort men jäklar då man har en spidig musik då du.. kom på mig själv att det var som att jag tävlade med musiken haha. Sjukt.. nåja!

Imorgon så blir det trädgårdsarbete och annat.

Nej lägga mig i sängen och mysa till filmen 21, den handlar om black jack!

Natti

Det är verkligen min dag

Så grymt trött jag är ändå. Tror det är vädret. Jag hade ju tänkt mig ut på en promenad men fan orkar inte. Åt mig en ordentlig frukost för tänkte att nu blir det skärpning men GÄÄÄÄÄSP! Ska ju städa lite tror jag om jag nu orkar haha. Sen har jag inga cigg heller och då brukar jag vara svin trött och inget morgon kaffe fick jag heller. Så det måste vara därför. Jag blir helt störd om jag förstör min morgon "rutin" eller vad man kallar den.
Men lite har jag fått gjort. Ringde två jobb men när det gäller min tur så kommer den aldrig.

Nåja på torsdag så blir det en tripp till Danmark, mysigt värre. Hans morsa kom på värsta idéen att vi drar över där en sväng och kollar, Ja tack sa jag. Skönt att slippa Sverige för en stund.

Ursch nu fryser jag, SÅ fuktigt. BRR. Nej duschen nu!

Tjing

Hot as hell!

Så då var jag äntligen färdig inför Morsdag ute i Skegrie, nu är det bara Micke om är kvar. Han står och rakar av sig håret ..HETT HETT HETT! ;) älskar då han är snaggad. Jag har tjatat på han i två veckor typ och nu fick jag äntligen min vilja igenom hehe, vad gör han inte för mig?!

Nåja igår så fick jag äntligen äta min efterlängtade kebabtallrik från Huses, men ursch så äckligt mätt man kan bli, har ju börjat minska mina portioner så jag får ju knappt i mig nå mkt alls nu men tro på fan att jag käka upp ALLT! helt unbeliveble. Så illa mådde jag allt. Men får skylla mig själv. Men det är ju som så att Elin ÄLSKAR mat! men det sätter sina spår. Nej på måndag blir det nya tag.

Så vad hände igår. Jo det blev fiske.. Jag och Curre som har tjatat på killarna. Så vi snabbade oss på Maxi för att handla nya drag och ny lina, sen drog vi till Höllviken vars vi var förra året och inte fick en enda jävla fisk. Fattar inte varför vi skulle dit egentligen. Så det blev samma visa i år. Inte ett enda napp fick vi, bad luck. Men vi var väl för sent ute skulle jag kunna tro, man ska nog vara där på dagen. Men imorgon så blir det att fiska igen, fast inte i Höllviken igen haha.


Ska hjälpa baby med att raka skallen ;)


Tjing


Normalitet .. Ja tack!

Ursch har varit helt off i 2 dagar nu, därför har jag inte skrivit något. Har mått dåligt och har haft huvudvärk och träningsvärk. Men idag känns det mkt bättre, tack och lov =) har hunnit städat och pysslat på. Kanske börjar bli en normal männish igen hehe.
Nåja idag har jag ingen aning om vad som händer, ska försöka ta mig ut på min timmes runda, har inte varit ute på två dagar pågrund av att man har mått urk. Nya tag!
Igår så såg jag eurovisions skiten, semi 2 , finalen är ju imorgon. Inte för att jag tycker det är bra men dom är ju så skämmiga en del så man vill bara dö HAHA. Jag tror att Sverige har en bra chans faktiskt.. Ukraina som alla pratar om trodde jag skulle vara bra tills jag såg hon igår, Okej sexig och så men så bra var hon inte. För en gångs skull tycker jag Sverige toppar alla faktiskt  =) aja nog om detta.

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, lite tom i huvudet. Kanske för att alla idioter och störiga moment blockar allt. Jag har börjat fundera och grubbla en hel del. Känns inte så bra, tar upp hela dagen. Vill tänka på annat. Tänker att varför finns det bara ett fåtal som tänker som jag och är normal på en del bitar, medans alla andra är helt ute och cyklar. Jag sitter ju och läser massa bloggar om dagarna, och jag kan säga att av alla jag läser så finns det bara 3 stycken jag tycker är normala och har mer vett i huvudet än dom andra. Skönt att det finns normala.
Ursch vad jag svamlar idag.

Nej annat nu
Hörs sen
Tjingeling


Ohlalala

Sitter och tittar på Champions Leage, Manchester United mot Chelsea riktigt spännande, dom är på hugget båda två och aggresiva så in i norden. Det står 1-1 just nu men vi tippade 2-1 till United så vi får allt hoppas. Jag tappade nästan andan då Chelsea höll på att göra ett mål. Skuttade i soffan haha. Och det går inte och låta bli att dreggla på Cristiano Ronaldo, han är het som fan, Oj oj oj!


Nåja nog om fotboll. Vi var iaf och spelade minigolf iaf. Det var jag Micke och hans mormor. Och vem tror ni vann? Jo jag! ;) GRYM var jag idag. Igår gick jag runt 18 hål på 94 slag HAHA. Men idag blev det bara 68! de ni.

Fan det blev 1-1! efter 90 min. jävla skit. Så nu spelar det ingen roll om det blir 2-1 till United i förlängningen för man får bara vinst till de 90de min. Så kasst. Aja

Nej ska titta klart sen blire sängen.
Najti najti

Toklisa

Då var man duschad och fixad, känner mig som en ny männish! Ska snart dra ut och spela minigolf idag också. Min nya hobbie ;)
Och Berit har kommit i en period igen, hon stryker sig runt ens ben och det är värst när man just har kommit ur duschen, vet inte vad hon har för fel, hon älskar då man har vatten på bena, då lägger hon sig på golvet och rullar på ens fötter haha. Och hon blir helt galen då man har nyborstade tänder, hon känner det på flera meters avstånd. Då kommer hon smygandes upp till en och vill pussas och ska in i käften på en hehe. Konstig katt :) blev helt paff första gången och tänkte va håller hon på med, hon var som helt besatt. Men då slog det mig att Aaah tandkräm.


Jo Jessica nu är det skärpning, så här kan det inte fortsätta. Blir ju orolig för dig, du har för mkt just nu. Det går inte. Koncentrera på dig själv, du är prioritering nr ett och ingen annan. Annars kommer jag till dig och låser in dig ;) Hade jag varit Du så hade du sagt precis samma saker som jag säger. Jag kommer skälla på dig tills det blir ändring! Puss min lilla räka.

Nej hitta kläder som passar detta väder så hörs vi sen!
TJINGELING

En bra förlorare är jag allt!

Så nu har vi spelat minigolf, kom ju sist men ärsch jag spelar bara för skojs skull :) medans pågarna är så tävlingsinriktade så det är hemskt haha. Och såklart så skulle Hasse vinna så nu lär man få höra det där i hundra år. Drygt men låt han! Jag kan då säga att det var en övningsrunda så nog kommer jag bli bättre ju mer jag spelar ;)
Har hela sommarn på mig!
Aja nej nu ska jag dra ut på en låång runda som kanske tar 2 timmar ungefär. I like it alot.
Hörs sen!

Mina kära flopps för 50 spänn, I love them!
lägg märke till mina ankfötter haha
    Peter blir psykad av Hasse

Baby blir också psykad!


Härliga dagar är påväg

Jaha då har man kommit hem efter en runda på stan. Micke skulle gå förbi banken så tänkte varför inte följa med, få lite motion på köpet. Gick in på Åhléns för att köpa vitt och genomskinligt nagellack, så ikväll så blir det french manikyr på naglarna =) Så nu sitter jag och väntar på att Hasse ska hämta oss så ska vi sen fara och spela minigolf, perfekt väder för det. Så det blir Jag, Micke, Hasse och Peter. Vadå killarna mot en tjej haha. Shyssta klubben. Bara för att det inte finns nån brud som vill följa med ju.
Och ikväll så blir det en lång promenad, ska dra förbi hans mormor och ta med Bella på en runda. Ska jogga runt Albäck, en skog och perfekt underlag.
Tjingeling
                     Go Bellis med världens attityd som alla brudar har! :)


Värdelöst

Jo måste bara säga om den där Dove lotion jag köpte för att få en bättre solbränna att den sög verkligen. Den var ju till ljus hudtyp som jag har men ändå så blev jag orange och fläckig och det såg bara för skabbigt ut, blev bara värre och värre för varje dag jag smorde in mig, visa ställen blev det mörkare och helmysko. Så jag skubbade bort allt inte vill jag gå omkring med en "hudsjukdom" som jag kallar det. Köp den inte, eller den kanske funkar bättre på ni än mig. Besviken så in i bomben blev jag med tanke på att jag trodde det inte skulle bli så eftersom den var till ljus hud.
Så nu får det allt bara bli vanliga solen och kanske solarium.

Om ni har tips till mig så snälla dela med er, ni kanske vet en bättre produkt! =)

Mitt nya liv

Idag så har jag börjat mitt nya liv. Ska snart ut på långpromenad, ska börja småjogga också så jag kan jogga ordentligt sen. Måste börja lungt så jag inte kraschar mina knän och så. Har börjat sköta kosten också, känns så bra men det är tack vare att lilla gubben har börjat skärpa sig som jag får mer motivation till att göra något. Så här ska kilon rasa =) har minst 7 kilo som jag måste tappa, då ligger jag på en bra vikt med min längd.

Och idag har det regnat, lite trist men skönt på någe vis hehe. Passar perfekt att det blir fint nu med blå himmel nu när jag ska ut.
Igår så for vi till Clarri (hur man nu stavar hennes namn) i Vellinge för att riva ut hennes sopskåp. Blev lite kaffe och prat, trevligt trevligt. Sen for vi förbi Skegrie (hos hans föräldrar) för att titta på trädäcket hans farsa hade byggt ihop. Blev riktigt nice, nu rymms båda borden bättre tycker jag. Sen har dom en andra massa planer. Kommer nog att bli lite avis tror jag men ärsch snart så ska jag faktiskt också skaffa hus och pyssla på hehe ;)

Nej ta på mig bättre kläder, lite kyligt ute.
Hörs sen
PUSS

Nervproblem

Satans jävla dator. Nu är jag arg. Så det lär inte komma så lämpligt språk kanske.
Tror det har fått sig ett fnatt. Den gör som den vill, hakar upp sig. Internet stängs bara ner sådär. Sen så kommer den där förbannade jävla rutan upp ; internet har stött på ett problem och måste avslutas. Och massa annat jävulskap. Fan så less jag blir. Sånt här går mig verkligen på nerverna, Okej för nån ggn men fan inte varje dag jämt och ständigt. Vet inte hur många gånger jag har fått starta om den varje dag.
När jag skrev förra inlägget så kom det fram helt blått och massa text. Så var tvungen att starta om den. Kändes som i Sex and the City när Carrie sitter och skriver på laptopen och sen ploppar den där Mad X eller vad fan det är upp.
Och virus är det då inte eller det är det säkert men har ett super bra program som tar bort sånt, tog bort det förra bara svipps. Sen har vi massa annat som vi kör igenom den med. Men den hittar inget. Tror fan att det är nån som sitter och styr min dator och bara jävlas med mig för det är kul! FÖRBANNADE.

Sucking friday

Jadu vad ska man säga om dagen?
Började med att kliva upp, gjorde mig iordning och drog iväg till hans mormor. När vi var där så började jag och Micke tjafsa haha. Var inte på sånt humör för att vara där heller, så då ville jag fara hem för att få mig en freetime. Skönt vare, behövde det. Sen kom han hem och var på ett strålande humör så vafan nu hade jag ju varit själv i några timmar så varför sura ;) Sen gick vi till konsum för att hämta ut ett paket, traskade hem och satt och uggla med lite poker och yatzy, beroendeframkallande nr 1 haha. Skönt att få sig en promenad, inte ofta det händer. För nu börjar ju mitt nya hälsosamma liv. Less på detta laterier eller hur Curre? =) hehe.
Satt och funderade på vad man skulle hitta på ikväll? men kom inte fram till nå vettigt. Fan tänkte jag, tråååååkig fredag. Men det blev lite bättre då vi fick besök, Curre och Hasse kom förbi på en kopp kaffe. Så då blev det Fifa för grapparna. Och jag och Curre pratade lite tjejsnack. Länge sen sist. Sen hände det inte så mkt.
Inväntar morgondagen med städning hos hans mormor (less är jag), och sen blir det kanske fiske, horngäddorna är ju på G nu. Men det är så sjukt mysigt och fiska om kvällarna. Förra året blev det fiske varje kväll flera timmar. Det spelar ingen roll om det inte nappar, bara sällskapet och göra nått gör allt så bra :D

Nåja här kommer lite bilder;
     
     

Stor skillnad

Sitter och beundrar mina fina fläckbruna ben haha. Vaknade imorse och kollade på resultatet av Dove lotion jag smorde in mig med för att jag ska få lite färg .. Syns som jag har en hudsjukdom eller nå. Tror det beror på att när jag skulle skölja ur slingorna igår så fick jag vatten på bena och det rann men smorde in mer och tänkte att inte blir det nå men haha JO! Så får smörja in mer på de vitrandiga .. elin the zebra! Är faktiskt nöjd efter bara två dagar nu, man ska använda det varje dag och färg har jag allt fått ;) me like it, me like it alot. Im feeling fresch!

Sen fick jag mig ett ryck idag. Tog fram frisörsaxen och klippte håret lite, trodde jag haha. Delade håret där bak för jag vill bara klippa av där framme, tycker det är snyggt och enkelt dessutom. Började med ena sidan, Jo den längden tyckte jag om och sen tog jag den andra sidan, haha blev nog 3 centi för kort så då var det bara att ta andra sidan. Sen snyggade jag till lite vid luggen. Shit vad jag är korthårig, det blir bara kortare och kortare haha. Minns i Vindeln då jag verkligen inte ville ta bort håret och det var sååå skabbigt. Okej det nya är inte super perfekt och allt är lika, nej nej här ska det vara lite slarvigt. Men trivs så bra med kort och rufs och ojämnheter. Perfektionister är töntar.
Nu är jag allt redo för den ordentliga sommaren. Sur är jag att det ska vara kallt i skuggan och när det är "storm".



                                Före - None None

Efter
Beundrar min fina "solbränna"         och ny frillan med ful minen!



 slingorna syns inte så mkt.       Maggan hatar damsugarn, sweetheart!

Så normal man kan vara .. not!

Oj oj oj vad mkt som har gjorts idag, klev upp halv nio imorse, väldigt ovanligt faktiskt. Fick mig ett STORstädsryck igen, fast denna gång så putsade jag alla fönster, fan tid tog det när man ska torka bredvid också. Torkade elementen, lådor, skåp och rubbet. Och ute på balkongen så tog jag allt vitt som finns där och det var SVART så innan jag fick bort det så var jag svettig. Så nu är jag faktiskt nöjd. Man mår ju inte så bra då det är lite fläckar här och där och massa damm. Jag är ju Miss Elin perfektionist, lite för noga ibland. Men jag trivs med det. Allt tog väl mig 8 timmar skulle jag tro, det låter hur läänge som helst men fan tyckte tiden gick dunder fort. Och det känns som man skulle ha gjort ännu mera på dessa timmar, men är man noga så tar det tid. Sen blir det ju lite rökpauser, middagspauser, kaffepauser haha. Aja nog om städningen.

Sen så blev det att färga håret också. Det blev mahogny med ljusa slingor. Känner det nu när det är sommar att jag vill inte ha mörkbrun för det blir så jäkla blekt i solen, och sen så ser det matt och inte så fräsch ut efter ett tag. Så bättre att ha lite ljusare så det inte märks så mkt haha. Bild kommer sen.

Sen så har jag köpt en lotion från dove så att jag ska få en lite bättre solbränna, tänkte måste prova och se om det funkar eftersom jag orkar inte vänta på att allt mitt vita ska bort, tar ju tid. Så det ska bli spännande och se när jag aldrig har kletat på mig nått förut för att bli brunare, har inte vågat .. vill inte ha massa fläckar osv eftersom jag har så ljus hud. Fan sicket Ilandsproblem nr ett man har ibland alltså, antecknar ni?

Nej somna och mysa till en film nu så hörs vi imorgon!

Natti natti

ärtan pärtan piron paron

Ursch så trött man blir i detta väder alltså, all värme.. skandal haha. Har varit någolunda lättklädd idag, ovanligt för att vara jag , brukar inte vilja visa mina armar och så men fan måste börja vänja mig att det är inte så farligt, alla är vi olika.. Tog på mig min fina klänning och leggings såklart, fan kan inte visa benen än för dom är VITA!  Micke hittade klänningen åt mig faktiskt.. blir så glad när han säger att det vill jag du ska ha, så fin blir du =) då skiner jag verkligen upp som en sol hehe.
Drog iväg till hans mormor idag igen, strök lite tvätt, målade uterummet  med roller så jag blev alldelens vitprickig.. tur det finns lacknafta. Sen har det inte hänt så mkt mer idag. Sitter ute på balkongen och SKÖNT är det faktiskt. Allt har snart blommat klart och fåglarna kvittrar och jag bara myser. This is life. Så skönt att detta är andra nyktra helgen. Nog är det tråkigt och gå hemma och inte göra något men fan det ångrar man inte dagen efter då man vaknat pigg och fräsch som en ärta.

Nej spela lite Yatzy och vänta på sanningens ögonblick!

Tjingeling

Me like it alot

Högsta volym på www.radioseven.se , älskar bara denna kanal, helt jävla underbar!

Sitter här och väntar på vi ska lägga oss och titta på en skräckis, vet inte riktigt vilken det är men spännande blir det. Igår såg vi ju Run fat boy och den var faktiskt grymt rolig, länge sen jag skratta så mkt till en film.

Idag har det inte hänt så mkt, gjorde det vanliga ..  de vill säga diska och plocka bort lite små tjafs. Lite tråkigt bara att jag inte vill gå ut och göra något i detta underbara väder och det är därför jag hatar faktiskt värme, speciellt på sommaren, svettas som en gnu och det tycker jag inte om, våren passar mig bättre. Nog kan det vara skönt med varmt väder men nån måtta får det vara.

Klippte klorna på katterna också och det är lite små roligt, för så fort man håller fast dom så ger dom ifrån sig sånna roliga ljud så man bara vill pussa ihjäl dom ;) jag vet ju att Maggan skulle aldrig riva eller något sånt men Berit därimot känns lite osäkrare, måste bero på att hennes pappa var svart och en kombination av hankatt och svart dessutom kan inte vara så bra haha. Känns lite farligt och ha dom på balkongen nu utan uppsikt. Vi bor ju på 3e våningen och nu när dom sitter på stolen så vill dom gärna ta ett skutt. Känns inte så lockande och ha dom flygandes ner.

Och jag har fått så fina skor av Mickes mormor som hon inte använder, hon har väl använt dom ett fåtal gånger. Hon hade tänkt att slänga dom men Fan heller tänkte jag.  Dom svarta pumpsen måste jag sätta en sula i för dom glappar lite ( visst är dom lite lik dina Jessica?) Och dom vita är bara så underbara, har sökt sånna men aldrig hittat. Inte så snyggt om man har kjol eller nått för då syns det som att fötterna är en meter typ hehe. Men ha svarta jeans till is nice! så nöjd.   


Jessica snart kommer din överaskning, spännande va? ;)


Har väl inte så mkt mer att säga tror jag. Isåfall återkommer jag!

Tjingeling


Så dålig man är HAH

Ursch så dålig jag är på att uppdatera men har inte haft så mkt lust bara. Sen så händer det inte så mkt i min vardag, lite trist äre faktiskt .. nåja ska väl få mig ett jobb såsmåningom! Ska föresten ringa ett imorgon, berättar mer sen.

Förlåt Jessica för att jag inte ringde dig idag, men tänkte att du hade så mkt att göra och ska inte terra dig mer än vad alla andra har gjort. Men jag sa ju faktiskt FÖRST grattis men kan säga det igen - GRATTIS my darling, min favorit och lill smulan min ;) älskar dig.

Jaja idag har vi inte gjort ett piss. Sov bort den fina dagen men för mig gör det inte så mkt eftersom jag svettas ändå som en gris då jag går ut. Klev upp vid 14 kanske, gjorde kaffe och åt frukost/lunch. Satt mig på balkongen för att få lite färg och tro på fan att lite fick jag. Och nu har jag MER fräknar på axlarna, dom frodas ju som bara den. Men är Micke nöjd och tycker jag är söt (HAHA) så får det väl duga.

Nej ska lägga mig i sängen och kolla Run fat boy run och MYSA!

Hörs imorrn.

Tjingeling

00.00 Så klockrent!

Jag är SÅ grym. 00 small det på msn, min älskling Jessica blev gammal. Och det tyckte jag var så roligt att jag tokflabbade i 10 min.

den där elin säger:

GRATTIS min darling! 
Jessica säger:

HAHAHAH!!

den där elin säger:

MOHAHAHAHHA

den där elin säger:

Nu var jag rolig

Jessica säger:

du blir knäpp om du inte får vara först va?

den där elin säger:

Hahah jaaa med tanke på förra året då vi var i samma lgh men johanna var före mig

den där elin säger:

SKANDAL JUH!

den där elin säger:

Prick 12 Wooohooo

Jessica säger:

ja dte var fan dåligt hehe

den där elin säger:

Ja det var det

den där elin säger:

Jag sitter och tok skrattar nu.. tyckte det var skita roligt

Jessica säger:

hahaha ja lite finurlig var du nog

den där elin säger:MMMM men först var jag?! ;D

Förra året började det såhär. Jag ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli 00 så jag kan skrämma Jessica med ett grattis eftersom vi bodde då i min lgh. Hon sitter då självklart vid datorn och snackar med Johanna. När klockan var 00.02 så hör jag bara ett HAHAHAHA Johanna hann före dig. FAAAAAN. Hallå? Skandal juh haha. Det störde mig lite hehe. Så det var där allt började med att jag ska vara först ;) Lite töntigt men fan är en meter i från henne och en annan miss hinner före mig som var då vid den tiden 150 mil bort. Aja men detta år var jag allt först.  



Hatar perioder, Upp och ner!

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska skriva, min vardag är ganska tråkig, det händer ju inget.
 
Jag hatar verkligen min klocka som tickar, eller den tickar utan att jag märker av det. Eller när jag sover så förföljer dom mig i drömmarna. Tredje gången på en vecka jag drömmer att jag ska föda, förut var jag bara påväg till BB men nu var jag i en lgh och jag skulle föda, jag väntade på att jag skulle öppnas. Ursch obehagligt är det faktiskt då jag inte är gravid. Vad är det för tecken alltså, har aldrig drömt såhär förut, det kommer nu.
Kanske för att jag är så uttråkad om dagarna att jag vill ha sysselsättning om dagarna? haha nej fan nu låter det som att när jag får en unge så är det för sysselsättning.
På valborg när vi stod vid brasan så sprang det tusen ungar överallt ochg
Nej slut tjatat om ungar. Läser och ser dom varje dag. Är lite less.

Förstår inte vad jag har kommit i för period med mina hormoner heller, det är säkert för att jag inte får i mig nog med näring och vitaminer för mitt humör det är inte på topp. Därför ha jag inte velat skriva nått i bloggen heller för då hade jag bara gnällt som nu. Detta kommer bara vara ett gnäll inlägg så jag bara får ut det för jag kan inte prata med min kära gubbe för då blir han less på mig. Är så less på allt och alla just nu känner jag. Det känns som man försöker och försöker men får inget tillbaka som jag vill ha det och jag ställer inte mkt krav. Känns som man måste höra av sig för annars "dissar" man ju bara dom. Sen när man ringer får man höra. Nä nu ska jag fixa med maten osv .. jag blir så less.. tror jag fan ska skita i alla känns det som. Det är alltid jag. Sen när man är ute och träffar några som man känner och ska vara trevlig och på toppen humör så är man som luft. Orkar fan inte angagera mig mer. Det känns som jag glöms bort medans alla finns hos mig varje dag. Va fan ska jag göra för att utmärka mig? ta själmord? för då älskar ju alla mig helt plötsligt. Nä ursch är bara så arg och förvirrad nu,Tar på krafterna. Det är SÅÅ mkt som stör mig just nu att jag håller på att explodera. Känns som allt annat är viktigare än mig, okej låter jävligt egoistiskt nu, men fan dom är viktiga för mig då borde det vara samma? eller? Nä blir bara arg nu när jag pratar om det. så nu pratar jag om något annat. Jag är bara i obalans just nu. Jag behöver folk omkring mig tror jag.

Detta väder är bara för underbart! =) Me love it.
Har inte hänt nått i helgen, har blivit beroende av Yatzy nu så det är det som gäller om kvällarna nu.
Och det kommer nog att bli en jobbif sommar med katterna, alla mygg, flugor, getingar och humlor och just ja våra älskade duvor som badar i blomlådorna får jag inte glömma.

Nej sanningens ögonblick strax och sen turnering.

Hejda


Fucking amazing

Just nu är jag bara så förbannad så jag kan slå till vad eller vem som helst! jag kokar, har sån ilska inom mig så jag vet inte vars jag ska ta vägen aja shit the same.. det hör inte hit.  Så om det inte blir ett roat inlägg så är det därför. Sitter med högsta volym med hörlurarna för att lugna ner mig. Det hjälper lite. Men jag är en tids inställd bomb nu.
Ikväll så har vi iaf varit ute i Skegrie hos hans föräldrar. Vi kom dit och tog en öl för att sen gå till den STORA brasan. Vi kom dit grillade några grillspett med potatis sallad och lite annat smått och gott till. Efter en timma tyckte vi det var så kallt så då gick vi hem och Baby och Hasse hade eld i röven så dom var i huset en stund innan. Kom in och vi började snacka, ooj jävlar vad alla pratade i mun på varandra.. Och killarna här nere ska ALLTID ha rätt och veta bäst, hade ingen talan i något fast dom frågade mig. Blev god efterätt (någon slags chokladmouse) med kaffejök och tequilarose och wine såklart hehe. Sen efter två timmar så for vi hem och här sitter jag nu medans TÖNTARNA spelar det där förbannade RA! Jag ville lägga mig och mysa och titta lite 100 höjdare, men så mesiga som dom är så blev det datorn. Så vad gör jag? jo sätter mig här och gör mig uttråkad. Kan inte lyssna på - unit lost osv osv. Blir galen. Okej jag sa till dom att dom får spela hur mkt dom vill när vi får den bärbara men vafan inte sent när jag vill sova - Ja men du sa ju att vi fick. Men fan om jag vill sova?!?!? jävla idioti. Om Micke vill sova så får jag knappt göra nå typ knappa på mobilen, då är det SÅÅÅÅ känsligt. Men jag säger då det. KILLAR är EGOISTER! får som inte som dom vill så får man ett finger.

Nåja ska inte gnälla men blir bara så förbannad. Är iaf nöjd med valborg, inte för mkt alkohol.. skönt .. slippa må kasst imorrn.

Skriver nog mer sen.

PUSS


         Förra valborg. Helt otrolig kväll!

RSS 2.0