NEW DAY

Ja vad ska man skriva om då?
Känns lite ovärt och skriva när det inte händer så mkt. Var iaf på stan idag och kollade om jag hade fått pengar och det hade jag. Så då blev det att handla lite, ska försöka att inte slösa upp dom på nå onödigt. Men det rök 1300 på en skuld som jag betalar av, skulle ha behövt dom själv men men var ju som tvungen. Så nu är man nästan fattig igen haha.

Var förbi på Inlandets också med ett tack kort. Och hon blev så glad hehe. Satt där och surrade en stund, hon vet visst vem lillebror är, så världen är liten.

Hämtade ut mitt körkort på posten igår, så overkligt det kändes, men såååå skönt :D lånade en bil igår och körde till Bratten för att hämta min post, ursch vilket otäckt före det är, halkigt och jävligt. Men bra träning.

Nej nu ska jag inte babbla så mkt, ska dra till mormor nu. Hon kommer bli överlycklig då jag kommer med pengar till henne haha.

Snart är det dags, mindre än två veckor kvar!

Hörs!

JAG ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG!

Jisses vad länge sen jag skrev, har varit upptagen och det har gett sina resultat ;)

Nu ni era nyfikna filurer ska jag ta och berätta en sak för er. Ni kommer slippa mitt tjat om körkortet för att jag har KLARAT DET! I made it and I got i finally! 6 veckor tog det bara, klå det ni!

Så himla nervös jag var då jag skulle göra teorin och när jag hade gjort det på 20 min ungefär och skulle rätta det så lovar jag er att min puls gick i 100. Sen när jag tryckte och såg en grön text som det stod GODKÄNT eller vad det nu stod så föll det en sten från mina axlar och ett lyckorus fick jag till 100a! Ringde Jessica och det första jag fick höra var: Du är väl inte redan klar? haha. Jag lovar att alla som jag gick förbi glodde på mig för att jag hurrade högt!

Sen dagen efter så var det uppkörningen, när hon sa att nu ska vi kolla så styrningen fungerar och båda bromsarna fungerar, och jag vet att det var ju den inre kontrollen, men jag tittade på henne som ett frågetecken haha innan jag fattade. Sen for vi mot Umeå och då sa hon att nu ska du vända någonstanns för att vi ska tillbaka. Så den första parkeringsfickan missade jag för den var på ett konstigt ställe så då tänkte jag att det är bara att fortsätta. Och mer tur kunde jag inte ha, kom till Karonsbo och där fanns det att man kunde bara köra runt, så lycklig blev jag haha, slippa hålla på och tjorva vid en P ficka. Sen så körde vi tillbaka till Duvan och då sa hon; men du Elin, grattis! och då lovar jag er att då kom det lyckotårar, det kanske låter löjligt men det var den härligaste stunden jag har upplevt. Så mkt som jag hade fasat för denna dag men ändå längtat så blev den som jag önskade.

Så i onsdagskväll så körde jag till Bratten med en blomma, och kan säga att det var inte så roligt att köra i mörkret själv för första gången med helkassa ljus. Och kan säga att Bettan rent stuttsade fram till mig då jag kom. Så glad blev hon. Sen kom Peder hem, och såg överlycklig ut av att se mig där. Och sen fick jag mig ett presentkort på 500 spänn på Öhmans! =)
Och sen huxflux dagen efter då jag kom hem till mormora för jag hade varit på stan, så frågade hon om jag hade köpt nå, men det hade jag inte, då räkte hon fram ett kuvert och tro på fan att 500spänn där :D känns som en födelsedag eller nå, har aldrig blivit så bortskömd dessa månaderna.

Nåja nu snart så kommer det att ske en förändring, vad det är säger jag inte, vissa kommer jubla av lycka och vissa inte. Men kan säga skönt att slippa en så psykiskt störd person som går mig på nerverna!

Hörs babes

NU BÖRJAR DET

Allt rullar på som vanligt, men börjar få lite panik att verkligheten börjar komma ikapp mig.
Helgen började väl inte så bra, hade en dag igår med att vara less på allt och alla, men det har börjar lossna nu. Känns bättre idag.
Blev inte så lycklig nu när jag gick ut och det snöar. Jag vill inte ha snö. Blir bara blöt och allt blir halkigt.

Fick iaf gjort en massa igår, rensade nere i källaren massa saker som skulle bort eftersom jag inte vill ha med så mkt när jag flyttar det till Bettan och Peder. Var inte så lycklig då jag insåg att jag var tvungen att packa ner nästan alla kökssaker igen haha. Hatar att packa. Så nu väntar jag på att hon ska höra av sig så jag får veta om släpet.

Körningen gick väl sådär igår, vet inte riktigt vad som har hänt, men han klämde in mig på tisdag iaf, tack och lov så det inte blir så stelt och konstigt på uppkörningen på onsdag. Han sa iaf att han tyckte jag körde sååååå sakta och att andra blir nervös. Men fan sa att jag tyckte det var halkigt. Men nu gäller det, så skärpning.

Vad mer kan jag berätta? inte så mkt faktiskt. Måste börja planera en massa iaf och det gör att jag får mig panik. Men det löser sig, det gör det alltid.

Hörs!

KÄRRING!

Nu är jag inte den lyckligaste Elin på denna jord!
Vaknade nio idag av en inte så lycklig information. Bettan ringde och sa jag hade fått ett brev från arbetsförmedlingen så hon öppnade det och tro på fan att det står att vi har inte hört av dig på ett tag och du kom inte på basinformationen som var. Då brann det av för mig, för helvete jag var ju där!!! Vi fick skriva vårat namn och pers.nr så dom skulle notera att vi hade varit där. Jävla slarveri.. Hade jag haft A-kassa eller nått sånt så hade jag blivit av med den pga dom! Så vid 12 gick jag dit och pratade med den där kärringen, eller det var inte RosMarie som höll i den där förbannade infot. Fick träffa en annan och då brann det av ännu mera. För jag har ju hittat mig ett jobb jag ska söka men det är inte här och då nämnde jag det men sa jag håller på med körkoret och har uppkörningen nästa vecka och jag kanske inte klarar den (om man tänker med mitt huvud) och då vet jag inte när jag ska göra uppkörningen igen och då vill jag inte skicka en ansökan om jag nu skulle få jobbet, och då säger den där kärringen ; Du kan väl göra uppkörningen där nere! Men för fan! Dom tycker man ska ge upp allt man håller på med för att dra på en ggn. Dom tycker allt är så enkelt! BULLSHIT!

Sen skulle jag göra ett annat ärende idag men nej då var människan inte där. Men tack för den! dom ska alltid vara där den dagen.

Men annars så har jag hadt en väldigt hälsosam dag men en massa gående, dagen kanske inte började med det bästa, jag och mormor rök ihop på morgon kvisten haha. Gick med henne ner på stan för att handla. Känns som jag har gått hela dagen. Kom hem och skulle äta, tror mormor gav mig en gammal mat. Hon är ju inte så duktig på att titta när maten går ut, och hon har typ inget lukt och smaksinne. Så här sitter jag helt mör och illamående och ska skriva ihop ett CV!

Nåja, imorgon blir det en massa rensning, eller det är väl inte säkert, men får hoppas. Behöver rensa bland alla mina saker.

Hörs!

FREDAG DEN 13E?

Haha vilka två underbara kvällar jag har haft med Moa =) jag gick till Moa i måndags och var hos henne från 16.00 till 22.00 och kan säga att min käft aldrig har gått så mkt nån dag, vi pratade non stopp, och det spelade ingen roll om vi tog rökpauser så gick käften haha. 6 timmars ventilation. Men det behövdes faktiskt.
Och igår så for jag förbi henne igen. hon ville bjuda på middag, så det blev kassler med coss coss eller hur det nu stavas och en sallad med lök fetaost och melon.. MMM!
Sen gick vi för att hämta mina tröjor som hade kommit och sen hem igen för att titta en film, Taken.. fy fan vilken bra film men otäck när man vet att det händer så i verkligheten.

Nåja nu räknas bara dagarna ner, ursch så nervös jag är. Blir ingen teorilextion för mig ikväll heller. Har varit på alla. Elin har haft en seriös period!

Sen igår så fick jag reda på att Elin har fått sig en ögoninflamation, eller den är påväg. Jag ringde Bettan en dag för hon jobbar med ögon, för mitt vänsta öga har börjat rinna så jävla mkt när jag är ute, det syns som att jag gråter, men jag reagerade mest på att det började rinna då jag var inne också, då insåg jag att nått är fel, men hon trodde bara att det är en förkylning på G, men då ringde jag henne en kväll då jag gick från Moa, för det hade börjat komma massa var eller nån sorts gegga och hade så sjukt ont runt om ögat och i ögat och då sa hon jag skulle komma förbi dagen efter. Hon tittade på det men såg inget fel, fick träffa hennes gamla chef och han såg inget speciellt, men fick mig en ögon salva som jag ska ta i en vecka. Han la även in en pappersbit i mitt öga som jag sen när jag gick upptäckte hade smällt och när det rann tårar så var jag helt gul i ögat haha. Men fan vill inte ha detta nu, eller vill inte få en gråt attack då jag har uppkörningen, hur ska jag då kunna koncentrera mig. Spännande!

Nåja gick in på facebook och såg att en gammal kompis hade skrivit till mig, men det första hon skrev var ful bild, men du e allt bra mellan oss nu? och då tänkte jag att, hm vi har inte snackat på år och dar för vi hade ett enormt gräl på den tiden. Varför slänga det i mitt ansikte det första hon säger? inte för att jag bryr mig, för sånt biter inte på mig längre. Men till vilken nytta egentligen? Jag blir bara irriterad på sånt. Vad vill personen få ut av det? När jag såg det så skakade jag bara på huvudet och det blev skrattretande!

Nej hem till mormora och äta middag och sen ut och gå!

Hörs!


EN LÅNG UPPDATERING!

Sitter hos Hans-Ove nu, har käkat pizza för en gångs skull, evigheter sen sist. For förbi Knut´n för att hämta och ja där står Ronja, hade helt glömt bort att hon jobbar ju där. Så vi bestämde oss för att ses imorrn eller på tisdag då hon är ledig för att ta oss en fika =) hon sa att hon var lite chockad och se mig, ovanligt typ haha. Sen sa hon nått roligt eller det lät konstigt i mina öron att jag har en annan dialekt, och ja det har jag faktiskt, fick höra av en i Umgransele att hon tyckte det lät som att jag kom från Gävle, haha, ja jag har väl fått mig en rikssvenska eller vad det nu heter. Nu hade Emma blivit lycklig, hon klagade alltid på min dialekt och mina konstiga ord jag har, men nu har hon fått som hon velat, att jag pratar ren svenska eller vad man ska kalla det. Men lite konstigt ändå, om man blandar norrländska och skånska, kan det då bli rikssvenska?

Iaf så är det rätt skönt att sitta här nu, Hans-ove stack till nått möte så jag sitter här helt ensamen, men har saknat det eftersom mormora pratar så att mina öron snart blöder. Så jag frågade Hans-Ove om jag kunde få ta hans extra nyckel så jag kan få mig en break av mormor nån gång, som en frizone! och om jag behöver låna datorn, och det hade han inget problem med.
Funderar om jag ska bo här istället, för mormor börjar prata om att vi har ju snart inge mat och ont om pengar har jag också, jag vet att hon tycker om att ha mig där men det känns som att hon påpekar för mkt och som att hon skyller på mig att det går åt pengar hela tiden.

Sitter och funderar om jag har nått mer att berätta? jadu, händer inte så mkt denna vecka. Ska bara köra tisdag och fredag denna vecka, lite tråkigt faktiskt, men har märkt att det har blivit lite för mkt körning på den senaste tiden och han på inlandets tyckte vi inte skulle köra så mkt. Sen blir det att repetera på teorin och gå igenom den tjocka boken för måste plugga mkt om alkohol och miljön för det kommer visst mkt på provet.
Och jag tänkte igår att om jag klarar körkoret så ska jag inte säga nått till Bettan och Peder utan jag ska låna en bil och köra ut till Bratten och överraska dom haha, ska ta med mig en blomma eller nått och tacka dom! det är ju dom som har sett till att min "dröm" eller vad man ska kalla det har slagit in. Men nu ska jag inte ta ut lyckan i förskott för då går det inte nått.

Har iaf märkt ett enormt framsteg hos mig själv, att när jag väl har bestämt mig för något och ger hundra procent och tänker att kan den så kan banne mig jag med! Och att inte bli deppig för att inget går som man vill.
När jag var i Umeå och körde så sa jag att jäklar, Elin är i Umeå och kör! Trodde det aldrig.

Nej oj vad jag "svammlar" nu, men roligt att bara få skriva lite för en gångs skull =) händer inte så ofta nu.

Hörs!

ÄNTLIGEN!

En snabb uppdatering!
Halken är gjord nu, den jag har varit nervös över skit länge. Men kan säga att det är den roligaste dagen jag har haft ;)
Vilka sladdar jag fick in, hela bilen snurrade några varv haha men hur kul som helst på någe vis men ändå chockande!
Körde i Umeå och det gick hur bra som helst, gjorde en massa omkörningar på vägen dit och på vägen hem. Jag är stolt över mig själv att jag höll lugnet hela dagen =)
Så nu väntar jag bara på teoriprovet den 18e nov och körprovet den 19e nov. Fan hoppas allt går!

Nej ska ut och dra raggen haha
Hörs

LESS PÅ MITT TJAT?

får väl skriva lite snabbt innan jag ska sova, mormor ska väcka mig 7 imorrn för jag sa till henne att jag måste upp tidigt för att lägga mig tidigt imorrn för sen ska jag upp 5 på torsdag morgon för att dra till halken och vara där hela dagen. en utvecklande dag haha. fick iaf pröva på att trycka ordentligt på bromsen idag så det blev att pall nita, de var rätt så kul ändå, pröva på nå nytt, blev helt till mig att när det pulserade i bromsen tänkte jag vad fan men så skulle det visst vara annars skulle det vara nå fel. och bara för att jag är nervös över nått så ska dagarna gå fortare än fan till den dagen. redan onsdag imorgon och då blir det halkbane teori och vanlig teori. och teorin går kanon bra, har inte haft 70 rätt än men 68 ;) så det får duga, är nöjd och stolt över mig själv. och nu har mitt nya liv börjat också, andra kvällen i rad som en timmas promenad har kommit in i mitt liv haha. men det gjorde inte livet så lätt när man går förbi frasses och upptäcker pizzerian, då känns livet tungt haha. nej nu har ni fått en liten uppdate. GODNATT!

RSS 2.0