HELT OFF

Hinner verkligen inte med detta. Jobbar 6 dagar i veckan non stop. Börjar 10 på morgonen och är hemma vid 22, 23 ibland 00 på kvällen.
Så kommer vara offline här nu. Men måste berätta att jag har fått sålt i veckan.

Ursch nej lägga sig och mysa.

Hejda!

KROPPEN TAR STRYK MÄRKER JAG

Sju dagars stress och jobb och sena kvällar är visst något som jag inte är van vid. Det märkte jag imorse då jag vaknade av väckarn klockan sju och allt kändes inte bra i kroppen. Somnade vid 00 men vaknade flera gånger inatt. Controllern blev väl inte så lycklig på mig men va fan jag är nybörjare och försöker allt jag kan, men imorse eller inatt så sa min kropp ifrån och de blev ett resultat av en hel dag i sängen, jag är inte som de som har jobbat i några år där. Dom klarar denna stress. Jag vill inte åka ut till mina kunder helt förstörd och sliten och vet inte vad jag ska säga och kanske få en blackout, jag vill göra en så bra visning med mkt energi som möjligt så dom är nöjda och att jag inte missar något viktigt. Men den energin räcker inte till flera visningar varje dag.

Visningen tar ändå 2-5 timmar beroende på vilka man är hos. Och nu när jag är ny så tar det sin lilla stund. Dom har så konstiga tider, 10,12, 13.30, 16.45 osv. Dom tror att jag ska hinna vara på en visning i 2 timmar och innan de två timmarna är slut ska jag ha visat allt, packat ihop alla saker, bära ut dom till bilen och köra till nästa ställe. En del klarar det men icket jag.
Sen är det sjukt massa annat man ska komma ihåg, papper, gå in i databasen då jag har kommit hem för att lägga in alla referenser (namn) jag fick. Och får man 25-30 stycken så tar det tid.

Nåja har bara två visningar imorgon, eftermiddagen och kvällen och sen var jag visst ledig på tisdag. Måste få en dags vila. Men har gjort mitt schema för nästa vecka men jag kanske får ändra det för att Elin kommer inte palla det. Hinner inte äta, dricka kaffe eller vila, känns inte som mig.
Men får inte glömma att det är faktiskt ett svin roligt jobb ;) träffar så mkt härliga människor. Sen om jag har tur att jag säljer 3 maskiner denna månad och 10 nästa så har jag vunnit en resa till Las Vegas, allt betalt. Håll tummarna för mig!

Nej måste lägga mig nu, mår inte riktigt hundra.

Hörs!

OJ OJ OJ

Jisses vilken dag igår.
Skulle vara på arbetsförmedlingen kl tio och vaknade kvart i så det blev att hoppa upp ur sängen för att stressa iväg dit. Kom dit och skulle fylla i lite papper och medans så ringde det från jobbet och behövde hjälp med en tjej här i trelleborg om hennes maskin. Sen när jag kom hem så ringde en kund som jag har sålt en maskin till, jag skulle egentligen ha återbesök klockan 13 men fick bli 11 istället. Körde dit och visade henne lite mer med maskinen. Medans jag var där ringde min controller och berättade att jag skulle hoppa in istället för en annan säljare till en kund i malmö klockan 14. Så stressade hem för att slänga mig i duschen, hade en timma på mig att köra in till malmö och hitta det där stället.
Lyckades hitta tack och lov. Dom sa att det skulle vara ett par men det hade blivit ett missförstånd så det var en singel jag kom till.
Parkerade bilen och hon kom ner för jag hade ingen aning vilket det 8 vånings huset var, för det var många. Släpade alla saker upp till henne, tack och lov hade hon hiss.
Körde visningen helt själv, kände mig som en virrhöna. Men det gick bra.
Så jag var hos henne från 14 till halv sju. Körde hem och det var äckligt mkt bilar på motorvägen och det snöade såklart plus att bensinen började ta slut. My lucky dag
Kom till Trelleborg och då ringde babe för han var hungrig så hämtade upp honom och for och handlade mat. Hade inte ens hunnit äta något under dagen, druckit en halv kopp kaffe och bara rökt en cigg. Förstår inte att jag klarade av dagen.
For till hans mormor för att lämna sakerna där, packade upp dom för att kolla att allt var okej.

Ursch vilken stressig dag men jag lyckades ha humöret på topp ändå =)

Och idag är det piss väder också, snö och slask. Och igår på dagen var det ju så fint. Måste ta bussen till hans mormor. Har hål i skorna så det är inte så lockande att gå till bussen.

Nej känner mig sjukt stressad nu. Måste ringa en massa för att se om dom vill ha en visning.
Känns så tråkigt att jag har inte ens tid att läsa mina bloggar som jag gör varje dag plus att blogga själv. Så det kanske blir lite huller om buller i mitt skrivande. Men vill ju hålla er uppdaterade såklart =)

Tjing!

Hörs!

HELT OTROLIGT!

Jag måste bara ta och berätta att jag har fått såld en maskin idag också ;)
Shit, 2 maskiner på 2 dagar.
Och för att jag har varit så duktig så har jag vunnit mig en GPS.
Inte illa pinkat va?
Behöver den nu när jag ska yra omkring ÖVERALLT.

Men fick göra min andra och tredje visning själv idag, lite pirrit och nervöst och kan lova er att det var inte så enkelt
som jag trodde det var.
När jag var ute på min första visning i lördags så hade jag med min Ronja då, min mentor så jag fick ju se och lära men idag var det inte så enkelt helt SJÄLV, mkt som man ska berätta och allt måste ju flyta på och ha i rullning eller vad man ska kalla det, så det inte ser och är så bökigt! Lättare sagt än gjort kan jag lova.
Men fick ändå såld en plus ett komplett paket. Tur att man är hos dom man känner.
Sen har vi alla papper, men det ska jag inte gå in på.

Nåja, i säng med mig nu.
Ser kors och tvärs.
Upp tidigt för att köra in till kontoret i Malmö för att hämta en massa saker.

Detta är vad jag kallar fucking busy. Vet varken ut eller in haha

Natti på er!


A NEW DAY

Åh så skönt det är att vakna tidigt och känna sig utvilad och solen börjar komma fram.
Har hunnit dricka mitt morgon kaffe också.
Ska alldelens strax hoppa in i duschen för att göra mig iordning.
Måste köra till kontoret i Malmö för att hämta en till maskin eftersom jag sålde ju min igår.

Fick höra något roligt när jag ringde controllern igår, man ska ringa honom/henne när man har slut på något.
Sa att jag har inte kvar det och de och att jag kan faktiskt köra in till Malmö för det är bara 2 mil.
Då sa han att; Pratar ju alltid med skåningar och det är så roligt att prata med en riktig norrlänning för ni säger att det är BARA är si å så långt för ni är så vana att köra.
HAHA det förgyllde min kväll kan jag säga.

Förövrigt så blev jag ensamen igår kväll. Babe åkte till Ola för att dricka och notera LITE öl och sen skulle han komma hem för han tyckte ju att det är ju alla hjärtans dag men kom hem halv ett och då var ju alla hjärtans dag slut. Full som ett ägg också så nådigt skönt är det idag att vakna pigg och allert.

Men fick presenter av hans mormor och mamma. Får visa bild sen. Fint var det iaf =)

Nåja ska göra mig iordning nu och sen väntar jobb.

Tjing!


GRATTIS TILL MIG!

Måste bara berätta att jag har sålt en maskin idag för 28 papp och notera att det är min första dag  ;) Inte illa pinkat det haha.
Det är special pris under min första vecka. Är ni sugna så kom ner till mig.
Men den maskinen är verkligen värd dessa pengar.

Så får jag sålt en till nu på min countdown vecka så har jag vunnit en GPS! Den behöver jag verkligen nu då jag ska fara och flänga ÖVERALLT i Malmö, Svedala och massa fler ställen. Fan palla sitta med en karta och komma en timma sent.

Ingenting är omöjligt som det sägs.
Allt börjar äntligen rulla på nu och det är inte så svårt som jag trodde. Så detta ska inte vara något problem!


NI SKA BARA VETA!

Varför jag inte har bloggat något är för att det har varit väldigt mkt med det nya jobbet dessa tre utbildningsdagar. Sena kvällar, stress och mkt som ska läras.
Kommer inte ha tid med detta på ett tag.
Ger en uppdate när jag har tid och ork.

Kan säga att det verkligen är fredag den 13e. Fy fan. Virrade eller var rättaresagt var tvungen att köra rakt fram när jag skulle ta den vänstra filen för jag fick inte plats i den vänstra, bilar bakom, framför och på sidorna höger och vänster så fick chansa mig fram i rusningstrafiken kl 16 mitt i Malmö. Bensinen började ta slut och massa massa mer. Den värsta fredagen på länge! Folk är så äckligt egoistiska här i trafiken, inget samspel och det kan hända vad som helst när dom kör som idioter.

Nej måste börja gå igenom massa papper och få ihop allt detta. Mkt som ska in och läras, skulle ha behövt mer tid än bara dessa tre dagar. Men har med mig en mentor från imorgon tills på onsdag så jag får se och lära och sedan blir jag helt själv.

Kanske har jag tagit ett jobb som kräver för mkt som jag inte kommer klarar av. Men det ser jag senare, får ge det en chans nu.

Hörs!


SNART KAN JAG KÖPA MIG EN BIL!

Måste bara berätta att JAG FICK JOBBET!
Är så överlycklig, kan en måndag starta bättre än såhär? Nej verkligen inte.
Har bara 2 arbetslösa dagar kvar och sen börjar cashen rulla in.
Får väl berätta lite om jobbet. Jag drar det kort.

Jag ska börja jobba för Aromatisk teknologi och ska börja sälja Pro Aqua, en maskin som gör ALLT för den har olika funktioner. Den renar luften i alla typ av rum, den kan skura och torka golven på samma gång. Man kan rykta hästar, putsa fönster, tvätta bilklädslar, ta bort katt/hundhår från diverse klädsel och massa mer, orkar inte rabbla upp allt. Ja ni förstår nog att jag ska bli en säljare. INTE en sån som knackar dörr utan jag får mina kunder bokade av en avdelning.

Känns ännu bättre då denna maskin är designad och gjord av en känd tysk som är en berömd designer inom bilindustrin och att han vann på Red dot design award 2007. Att detta inte är nyöppnat eller vad man ska kalla det, inget B aktigt utan detta företag verkar inte vara som TVshop utan seriöst iaf.

Så på onsdag börjar mina 3 dagars långa utbildningsdagar. 7 timmar varje dag i tre dagar om inte mindre timmar, får veta det på onsdag. Sen börjar mina "praktikdagar". Ska öva på mina nära och kära och som krydda på moset så får jag betalt för ALLA dessa dagar.
Ska dessutom ta med mig en skitig och hårig matta och bäddmadrass för att prova maskinen så jag verkligen kan se att den fungerar. Han sa det på intervjun att man vill gärna tro på produkten själv om man ska sälja den. Inte vill jag sälja en produkt som jag inte tror på.

Sen när jag börjar jobbet på allvar efter lärodagarna så ska jag få 53 besök i månaden men om jag bara har 30 en månad så har jag ändå en fast lön och ännu bättre blir det om jag får sålt maskiner så snålar dom inte på provisionen, den ger cash.

Så mina kära vänner, om ni är inresserade av denna produkt, kontaka mig. Men ni får nog spara för den är inte billig!


EN VANLIG LÖRDAG!

Tar mig en paus ifrån städandet, eller väntar på att golven ska torka. Tänkte att då passar jag på och berätta lite om igår.

Vi var bjuden på familjemiddag ute i Skegrie hos Mickes föräldrar. Vi kommer dit efter 18.00 och får oss en drink, applemartini, god var den! Fick oss en överaskning då vi klev innanför dörren, eller vi visste ju om den på fredagskvällen iof. Iaf så har Mickes syster kommit hem från sin jordenrunt resa, hon skulle egentligen komma hem om två månader, men det var väl mkt här hemma som lockade. Kändes lite konstigt och se henne med tanke på att hon har ju varit borta sen april 08. Men det kändes som att vi sågs nyss medtanke på att jag har ju följt henne på facebook och så. Men det var kul att se henne.

Då till maten. Helene är så grymt duktig på att laga mat och hon gör så fint runtomkring också. Till förätt så blev det någon skaldjursröra med sallad och bröd. Åh den var god.
Huvudrätten var fläskfile med någon slags potatis med stekta grönsaken och sås.
Efterrätten var så god att jag hade kunnat smällt i mig mer men fick inte plats i magen. Det var iaf panakotta eller hur man nu stavar det, med baileys i och hallon till.
Sånna middagar är verkligen uppskattade till hundra.

Sen blev det en stressig kväll. Curre hade dragit in till Malmö på´Deep eller hon skulle dit, en hårdrocksklubb. Så jag blev så sugen på att dra in med tanke på att jag har alltid velat gå ut i Malmö och att det var en hårdrocksklubb gjorde det bara bättre.
Och ännu bättre blev det då Micke kunde köra mig in. Pratade med Curre och hon sa att dom skulle vara där 22.45 och jag var tvungen att skynda, så klockan 22 var jag stressad som en gris för vi var tvungen att vänta på Hasse och Hg som kom med båten från Tyskland med ett flak öl till oss och toppad till hundra var han och han skulle ju prata med allt och alla under tiden jag var stressad. Och sen hade jag inte fått i mig så mkt alkohol och inte ville jag vara i Malmö nykter. Så på en halvtimma hällde jag i mig 3 öl. Kommer in och inte hade jag behövt vara där den tiden. Var ändå tvungen att stå en halvtimma extra i kön då dom inte kunde öppna i tid.
Betalar in oss och sen skulle vi beställa i baren och tro på fan att kö i sinne var det. Less blev jag. Yrade omkring där inne och efter några timmars stående och dansande så blev jag så sjukt trött och less att jag ville hem. Och gubben min var vaken så han hämtade mig, så underbar. Då slapp jag ta bussen vid 3 som inte kändes så lockande.

Så, det var min kväll. 
Känns skönt att vakna och känna sig fräsh och inte som en hej kom och hjälp mig. Inte bakis alls, men iof så drack jag bara 7 öl väldigt sakta och blev inte full utan lite onykter bara.

Känns att man börjar bli gammal när man inte är pigg och allert då man går ut haha.

Nej, städningen väntar.

HOPPAS, ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Så, då var man på intervjun idag. Hittade dit direkt så det var skönt. Skulle aldrig ha vågat köra själv i Malmö, då hade jag virrat bort mig totallt.
Gick in och där ligger den största hund jag har sett på länge. Det var nog en varghund, dom är ungefär lika stora dom Grand dino (kan inte stava namnet, men ni fattar nog) Men hur fin och snäll som helst. Fick fylla i en blankett och titta på en kort film om själva jobbet. Fick mig en smärre chock då hon utländska korthåriga bruden med joggingskor från Idol kom in. Tittade först och tänkte; Fan inte kan du komma in med joggingskor och mjukisar på en intervju heller. Sen tyckte jag att jag kände igen henne och då föll palletterna ner. Men hon tror väl att alla ska känna igen henne, men trevlig var hon.
Nåja, gick in och började prata om blanketten och sen helt plötsligt frågade han om mina föräldrar vad dom jobbar med, så då berättade jag att pappa har jag ingen kontakt med och har inte träffat han och mamma är inte så stabil och då jäklar kom hans mun igång och berättade privata saker om sin familj och sig själv, så han förstod mig. Sen berättade han en massa om dom som jobbade där om privata saker.
Men han sa att 3 av 4 framgångsrika människor kommer från en icke stabil familj.
Intervjun vad väldigt rolig då han babblade en massa och han frågade inte mig så mkt. Hoppas att jag fångade deras intresse.

Så på måndag gott folk får jag veta om jag har fått jobbet ;) håll tummarna för mig.
Fan jag vill ha det jobbet, grymt kul och cash tjänar man kan jag säga! På den lönen kan jag betala alla räkningar och ändå leva flott haha.
Ni får höra lite senare vad det är för jobb eller vad om jag inte får det.
Måste få göra er lite nyfikna hehe.

Ut och äta nu!

HERE IT IS!

Nu mina kära vänner ska ni få en bild! Armen är förövrigt äckligt svullen.
Men jag och Micke kan inte avgöra om det är en bakelse eller mjukglass haha.
Men det kvittar för jag älskar den endå ;)
Sen till vänster ovanför den ska jag klämma in den där jordgubben.




JAG ÄLSKAR DEN!

Så, då var tatueringen numbero två avklarad och jag ÄLSKAR den, fan vad han alltid gör mig nöjd ;) mkt mkt bättre än bilden. Han såg så stolt ut då jag sa att åååh jag älskar den! Men fan så ont det gjorde. Frågade varför denna gång gör mkt ondare och då sa han att det är en annan nål, MHM det kände jag verkligen haha.
Han ville sätta den på framsidan av underarmen men då sa jag att jag ska ju fortsätta bygga på armen vars jag har den första. Sen så berättade jag om min nästa och han tyckte verkligen om att jag ska göra min choklad doppade jordgubbe, han hade då inget emot den tack och lov för det. Det såg ut som att han längtade till den dagen han ska få göra den/dom. Det blir nog två jordgubbar då.
Kan säga att jag är så lycklig över att det blev precis som jag ville ha den och den är en Elin tatuering hehe. Ni som känner mig vet vad som är jag.
Och fick höra sen när jag ville ha min rabtt angående igår att denna skulle egentligen gå på 2500 eller 2000, att jag fick denna väldigt billigt så då fick det gå. Den gick bara på 1500. Men jag hade ju kvar 600 sen förra gången så jag la bara ut 850, fick 50 spänn billigare ;) Var ju så jävla nöjd så kunde inte säga nå annat.

Min kamera är sönder så ni får vänta en stund med bilden.

Jo får inte glömma att jag ska på arbetsintevju imorgon i Malmö, önska mig lycka till!
Om jag får jobbet så kommer jag att bli som du Jessica, lura folk ;) HAHA

PUSS!


PINSAMT MÅSTE DET VARA!

Så, nu har jag ringt till studion. Och han hade visst glömt bort det. Väldigt seriöst. Man glömmer inte bort sina kunder. Det är ju hans jobb. Jaja jag fick mig en tid imorrn iaf, och då ska jag bannemig ha rabatt.

Nej städningen och maten väntar nu!

SÅ JÄVLA OSERIÖSA!

Nu håller jag på att brinna upp. Hade ju tid idag hos tatueraren. Vi hade bestämt i fredags att jag skulle komma en halvtimma före. Så jag gick ju dit och rycker i dörren, inte en jävel där. Och på dörren stod det att dom öppnade 12.00. Men fan nån ska ju vara där och sen när man har bokat en tid. Sen tycker jag att han kunde ha ringt eller satt en lapp så alla kunde se att dom var borta.

Så nu sitter jag här så jävla besviken, hade ju sett framemot denna dag. Men när jag träffar honom nästa gång så ska jag fan ha rabatt. Tänk om jag hade tagit ledigt från ett jobb då hade jag gått back några hundra.

Nej annat nu.


RSS 2.0