SVULLANDE JULETIDER

Kan väl börja om denna jäkla uppesittarkvällen. Allt började kanon, hade super trevligt men sen spårade det ut haha, men jag kan påpeka att dricka lite på nästan tom mage är ingen bra ide. Kan säga att jag aldrig tog mig till casinot.

Klev upp igår vid 14.00, jätte lyckat, nej verkligen inte. Gjorde mig iordning för att sen bege oss till hans mormor vid 17 snåret. Kommer dit, får oss glögg och sitter och pratar.
Sen blev det mat, jisses så jävla mkt sill det var, hemmagjorda och köpta, åt mig mätt på det. Sen blev det varm mat utan potäten, orkade knappt nått. Fan blir så sur nu när jag är här nere, äter knappt nå mkt så magsäcken har krymt och det vill man ju inte på juletider.
Sen blev det klappar och kaffe. Tror fan Micke hade varit snällast iår, men han fick bra klappar av mig iaf, de som han behöver, en våg, den underbaraste Armani code parfymen plus deon (rekomenderar den till allas karlar), sockar, en tröja, rakhyvel med icke existerande tillhörande rakblad som alltid följer med (den vibrerar också haha) ett trådlöst tangentbord med mus och en massa mer, han blev då nöjd så då är jag nöjd!
Sen blev då jag riktigt chockad över min klapp av han, tro på fan att jag fick ett presentkort på att få göra mig min efterlängtade tatuering ;) så nu kan jag inte bara snacka nå mer om den utan nu MÅSTE jag göra den innan sommaren för då går presentkortet ut. Sen fick jag superfina halsband av de andra, en årsprenumeration på en tidning som jag får välja själv. En dag och nattkräm som ska vara bra, (hans mormor har visst nappat upp när jag har som snackat om att jag är så noga med mina krämer i ansiktet för min hy är så känslig) och sen har jag nog fått ännu mera men kommer inte ihåg haha.
Sen gav vi hans föräldrar en ny kaffebryggare för deras behöver verkligen gå i pension och då förklarade vi att den stänger av sig själv när kaffet är klart så man behöver inte bry sig och då blev det verkligen en lyckad klapp haha.
Älskar att köpa klappar som behövs.
Hade iaf en riktigt mysig jul =)
Så nu blir det att städa lite och sen göra sig iordning för att åka till hans föräldrar på julemiddag igen!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0