Suck

Så tråkigt och blogga nuförtiden då jag inte vet vad jag ska skriva. Ska försöka mig på alla dessa koder på bloggen för att ändra till en lite mer personlig men vi får se hur jag lyckas med det haha.

Och på torsdag så blir det en tripp till veterinären för att göra en ordentlig undersökning för att se vafan som är fel på våra bäbisar. Berits öga rinner och rinner och Maggan nyser ganska ofta och hon trodde det kan vara kattsnuva. Har iaf börjat en kur med avmaskningen i tre dagar. Berit är så fruktansvärt mager och och äter och dricker som en tok, så mask är det igen, jobbigt! Men Maggan är tjock som en gris hon ;)

Jaa och vad har mer hänt? Jo ett bilköp till veckan blir det nog, Han som har bilen ska bara besikta och göra allt sånt innan han säljer den, så jävla nice äre!

Denna blir det


Nej göra annat nu

Tjing

Midsommar ståhej!

Ja vad ska man säga om midsommar? nog var det lyckat men var inte så jätte peppad så det var väl det som gjorde det lite dystert.
Vi kommer iaf till stugan och självklart är det jag som ska börja laga maten, men Micke och Jonas gjorde ju de såkallade grabbsaker som att sätta ihop saker. Sen kom Peter, Lollo, Hg och några till och vi började äta, sen blev det helan går med snapps. Jag kan säga att fy fan vad full jag blev tillslut mot natten, drack inte mkt men inte så konstigt när jag inte har varit ute och druckit på kanske nästan 2 månader, helt sjukt. Blev kubb och jag var fan bättre än de andra tycker jag ;)
Vaknade dagen efter av att Micke hade städat på natten, skönt var det och vakna och slippa göra något.

Bilder finns på elaaaine på Pixbox och bilddagboken om någon är intresserad!

Glad midsommar

Så nu var man färdig äntligen haha. Har börjat dagen med ett glas vin men nu blir det nr 2 snart. Ska iaf hjälpa baby med klippning, fattar inte att hans hår växer som ogräs. Och tack och lov så får jag som jag vill. För jag har sagt att du ska vara rakad, RAAAAW! ;) han gör allt för mig haha.
Tänkte skulle bara lägga ut nån bild på min midsommar klädsel fast ni kanske inte är intresserade, men det skiter jag i! För idag är det en egoist dag!
PUSS


Dessa såkallade högtider

Jaa, undra varför det alltid ska vara så mkt ståhej med midsommar? Stress, stress och åter stress!

Så då var det städat och fint! Nu ska jag snart hoppa i duschen för att förbereda mig. Vi ska visst fira midsommar på en camping med en stuga, vi blir nog ganska många så trevligt lär det bli =) hoppas bara att jag och Micke kommer hålla sams ikväll haha. Så han och Krille har farit och hämtat nyckeln till stugan och sen ska dom nog handla, fan lär nog bli mkt mat. Så gott med sill, potatis och massa mer, och jordgubbarna får man ju inte glömma ;)

Så nu är det bara det jobbiga kvar, vad ska man ha för kläder, skor och utsmyckning? jobbigt!
Sen så vet jag inte heller när vi ska vara där ute och börja laga maten.. så måste nog snabba på lite.

Aja ha en trevlig midsommar så hörs vi nog imorgon =)

Nått som är fel

Verkligen, vafan inte brukar jag vara vaken såhär tidigt .. då är det verkligen något fel på mig.
Micke vaknar ju vid 6 så självklart så blev jag pigg och insåg att nej inte kommer jag att somna om.
Och regna ska det också göra, och jag som ska ut och inget paraply har jag heller och ingen huvtröja tror jag? aja det löser sig. Jag kommer se ut som en dränkt katt.
Har iaf gjort mig kaffe.. fick en ny kaffebryggare av hans mormor i midsommar present, jätte gulligt men fan jag brukar bara få presenter på min födelsedag och jul typ. Inte valborg midsommar och alla andra haha. Men iaf den är vit med en termoskanna istället för glaskanna, så nu är jag nöjd =)

Såg fotbollen igår så nu är jag arg. Vi är pinsamma Sverige och alla andra som inte stöttar sitt land. Skäms skäms!

Nej nu måste jag ringa

Hörs!

Är det fredag den 13e eller?

Jaha då var denna dag förstörd pga jävla läkare som är förvirrad och stressad eller vad alla jävla läkare är.
Kommer dit och går till receptionen och dom säger att Jaha då blir det 300kr och jag som bara Nej det är gratis för mig och då var han tvungen att kolla upp det där i 10 jävla minuter och sa sen att ja du SKA betala och jag som bara NEJ, Sen så säger han att ska jag skicka en faktura? men då sa jag att jag ska prata med läkaren först och kommer ut sen. Träffar läkaren och babblar lite och hör om detta ska kosta något, och då säger han Nej! och sen får ett elektroniskt recept och han sa att det finns ett apotek där nere så hämta ut det där.Och jag frågar honom om det ska kosta något och NEJ det ska det inte. Jag traskar ner till apoteket och klockan var då ungefär 14.00 och när jag ska få min medicin så säger dom Jaha då blir det 206kr och jag håller på att smälla av av frustration och explotion! Så då sa jag men vad konstigt. Och det var ju såklart att det skulle sitta en surkärring, jävla klimakteriekossa! Så då sa jag att jaha måste jag gå upp till honom igen men Nej det skulle jag inte behöva utan dom ringer honom. Okej tack!

Men tro på fan att jag sitter där 20min och ingenting händer, sen blir det 35 min och jag kokar! och efter 1 jävla timma kommer hon fram till mig och säger att Nej han har inte ringt så du får nog gå till honom själv. Då small jag av! Så då var jag ju tvungen att yra runt där för att försöka hitta rätt men fan den vägbeskrivningen gick inte så tro på fan att jag var tvungen att gå ut och gå runt och det tog säkert 15 min. Kommer in där och hör med en tant, men gå till sköterskan och fråga, går till henne och hon är inte där.. står där i 10 jävla minuter och blir bara argare och argare och tänker att Fan heller nu går jag! När jag var påväg hem tänkte jag att fan ska spränga hela jävla stället!
Jag har inte tid med sånt jävla klydd, allt ska gå fort utan väntan och tjorv!
Så då får jag kliva upp tidigt som fan imorrn för att ringa gubbjäveln.
Har inte rökt något heller idag och det gör ju inte saken bättre heller.
Så nu sitter jag här och väntar på Helene som ska hämta mig.

Hörs!

Saker ändras så snabbt!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom det kommer bli en stor förändring. Jag vill inte men det finns ingen annan utväg just nu. Kommer vara riktigt tungt men jag kommer klara det! Detta var något jag inte ville skulle hända men men. När allt är klart så berättar jag.
Kommer nog inte uppdatera på ett tag, för mkt att göra just nu och huvudet är tomt. Annat att tänka på.

Vi hörs!


Pulsen tittar ut

Fan vad irriterande. Sitter och tittar fotboll, har blivit en fotbollsnörd som jag ALDRIG trodde jag skulle bli!
Iaf det är ju Sverige mot Spanien. Pratade med Micke i tele, och jag sa att Sverige kommer inte få det lätt och tro på fan att 10 sekunder efter jag sa det så gjorde Spanien ett mål. Arg blev jag! Dom kommer inte få det lätt. Jag tippar på att det blir 3-0 till Spanien FAN! Dom är så fula i spelet Spanien så jag vill slå in nyllet på dom. Och de verkar som alla i Spanien är emot Zlatan, vafan bara för att ni är mkt mer värdelös än vad han är!
Aja nog om fotboll, tror ingen vill vara i närheten av mig när det är fotboll, jag skriker och hoppar och rent gal gör jag haha. Men fan har inget tålamod för sån här spänning.

Har iaf gjort mat, kyckling med vitlökskroketter med sås och sallad. Tänkte att jag och babe ska ha en myskväll med gomat och lite alkohol, det behövs. I need love ;)

Och katterna har varit helt döda idag! har aldrig sett dom så trötta. Dom brukar aldrig sova hela dagarna, dom har inte ens busat. Och Maggan har pratat som vanligt idag, ibland blir man helt slut i huvudet av henne! =)

Och jag förstår inte heller vad som är så speciellt med Hultsfred? Det verkar som endel bara far dit för att supa och vara allmänt äckliga en hel helg? äre värt? Det enda som pratas om är att jag ska supa skallen av mig osv .. okej moget? jag skulle då bara fara dit för att se endel band som äger. Men om jag ska vara ärlig så far jag hellre på Sweden Rock för där är det grymma band, Opeth osv! lovely Precis som jag vill ha det, mer moget folk och inte bara fjortisar. Folk far också mest till Sweden Rock för banden och inte fyllan.

Nej tillbaka till fotbollen, är hungrig också men får vänta tills pausen är .. typ twenty minutos!

explotion

Jag hatar dessa jävla teleförsäljare.. dom ringde från 3 och vilken dryg jävel. Jag har sagt till Micke att jag vägrar svara när vi inte har en skvallerbytta för man ser ju vilka som är försäljare eller jobb när man har en sån.
Och tusen jävla frågor så det var så skrattretande, så jag sa att jag har halebop och jag är nöjd med det! men likförbannat fortsatte han, jag sa att jag ringer för inte så mkt, att alla mina vänner har halebop och de har dom jag pratar med. Men han tyckte att det lät otroligt men fan det är ju sant. Och sen sa jag att ibland så använder jag inte telen att dom brukar ringa mig, och då fick jag till svar att Jaha du är en sån! jag höll på att explodera och han ville ha tag på den som började med halebop i Lycksele, men fan när halebop för flera år sen kom så skaffade ALLA jag KÄNDE typ. Sen började han om hemtele men vafan jag ringer ju knappt nå. Sen när han börjar ställa en massa andra frågor så jag måste tänka efter och jag pallade inte sa jag som glatt att nu är du jobbig (han var en ung jävel) så får man tillbaka att Tacj det är du med! Men vafan, han måste ju inse att fan så många frågor och endel orkar jag fan inte svara på, GAAAAAAAH!

Aja dom får ju betalt, dom gör ju bara deras jobb men när dom är tjatiga och man säger gång på gång att Jag är NÖJD med det jag HAR men dom fortsätter har jag fan ingen respekt för dom.

Det var ju ett kanonerbjudande men jag tänker inte betala 69öre i MINUTEN då jag pratar ibland i flera timmar till halebop för bara 69öre i UPPKOPPLINGS! Jag byter då mina vänner byter.

Nu är jag arg!

Tyst

Vet som inte riktigt vad jag ska skriva, det händer ju inte så mkt i mitt liv haha.
Har gett upp med jobbet, man sliter som ett jävla djur men tjänar inget.
Dom ringde mig från jordgubbsplock igår men jag kan inte förän nästa vecka och då var hon skit otrevlig så då tänkte jag då skiter jag i det. Då blir jag verkligen inte peppad till att jobba med sånt om dom ska vara så pissiga mot en.
Ja vad händer i helgen? hm ingenting tror jag.

Ibland så blir man bara så förbannad på vissa personer som inte kan hålla sina åsikter inne utan tycker att när en gör så är man dum i huvudet osv. Fan blir så ARG! Men endel kan verkligen inte hålla käften. Sen ska man lyssna på vad den säger och sen när man säger vad man själv tycker så Nä det är inte alls rätt.

Nej nu ska jag städa klart och ta mig en härlig dusch!

Skriver om det händer nått nytt.


...

Jaha då var det avklarat men nu blir det en tripp till Ystad på måndag, jävla skit. Micke kan inte följa med för han ska visst jobba så sur är jag. Fan behöver ha honom där. Suck detta är jobbigt. Vill inte men har inget val.

Nej ut och röka och hämta andan en stund!

BLÄ

Sitter här och håller på att dö av nervosetet. Ursch och ingen som vill hålla min hand heller :/
Och blåsigt är det också, kommer och blåsa bort haha.
Men skönt att slippa denna jäkla värme.
Tack Jess för att du stod ut med mitt tjatter igår men fan åh har ju ingen att prata med ju om sånt heller.

Nej ska traska iväg nu, vet inte riktigt vars det är.

Hörs sen
Tjing

Söndagsrutin

Sitter här med min goda kopp kaffe och mår skit! tror det är värmen som gör det. Baby for till stranden med Peter men jag skippade det för jag kommer få nog med sol och värme hela veckan av detta blomplock som börjar imorgon men nu är ju några dagar avklarade av detta. 10 dagar kvar =)
Fick lite paniken nyss när jag insåg att fan det måste ju tvättas, så sprang ner och vilken tur man kan ha denna söndag, hela dagen var ledig så jag sprang upp alla dessa trappor och hämtade tvätten, gick ner med 10kg tvätt och stoppar i första maskinen och tro på fan att maskinen inte funkar, damn! så nu har jag bara en maskin, drygt så det kommer ju ta hur länge som helst. Aja
Så nu efter kaffet så blir det lite städning, tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på hemmet nu när vi har fått till det. Micke sa till mig en gång att du måste ju lägga ut lite bilder härifrån, och jag tänkte Va? Ja men dom uppe i norr kanske vill se hur vi bor. Jaja med brist på annat kan jag väl göra det.

Nä nu har jag väl inte så mkt att säga tror jag annars återkommer jag =)


Less på denna sommar!

Sitter här och funderar vad man ska göra idag? hm, kanon väder men om jag ska vara ärlig så är jag förjävligt less på solen och denna värme.. vet ju inte vad man ska ha på sig.
Aja skulle egentligen jobba igår men vaknade av att jag kände mig inte kry och illamående till tusen. Fan behövde egentligen jobba men men får ta igen mig på måndag. Tror också att solen har gjort mig de tre dagar jag har stått ute i den gjort mig yr och bara less på allt.
Nej nej inte klaga nu.
Igår hände det inte så mkt, gick och sa till Micke att Jag har tråkigt! HAHA. Jag hade verkligen tråkigt och ville bara dö. Oj vad fjortis jag lät nu. Sen åt jag min första chipspåse på flera månader. Shit vad nyttig jag har blivi nuförtiden, fast det blev ju donken i torsdags då, MMM! var länge sen jag åt det med. Får jag inte äta nått från donken på länge blir jag verkligen grinig. Det är beroendeframkallande. Jag kan äta det varje dag. Det gjorde vi iof varje dag förra året typ haha. Konstigt att jag inte har gått upp nå, nej jag har gått ner en massa. Så skönt är det. Linnen och en massa annat som var lite smått förut passar perfekt. Helt otroligt.
Aja
Blir nog minigolf sen men fan vill inte vara i solen, ett födelsemärke som jag har i min brända nacke är helt förstörd och torr och gör skit ont. Kommer nog få cancer iår eller nå. Fast nu gör det inte lika ont som det annars har gjort.
Och jag måste ha varit riktigt död imorse eller ja vid 10.30, mobilen hade ringt och den låter ju rätt så mkt men inte fan hade vi hört den men tack för det för de var bara mami och henne kan jag lätt skita i. Det var ju ingen viktig vill säga.
Och hungrig är jag också. Vill ha skräpmat. är less på vanlig mat, det smakar inte alls gott.
Nej städa nu
Hörs sen!

Fick mig underbara leggins
av hans moder, I love them!

         Hatar mina fräknar, är så less på dom!

Världen är liten

Trött, sliten och jävligt arg. Stått i solen tre dagar nu och fått solsting.. och inte dricker jag nog mkt vatten heller. Sen har man värsta pressen på sig att vi måste göra mer, men vafan jag har inte timlön utan buntlön, jag kan inte jobba fortare än vad jag gör, då lär jag nog kolapsa .. tycker dom att jag jobbar sakta så få bort mig då..
aaaaaah idioter. eller mja dom är faktiskt mysiga personer. Blir jobb imorrn iaf, har inte jobbat ihop så mkt, jag räknade ut det plus med semesterersättning. Så på dessa tre dagar blev det över 500. Och det ska hålla på tills dagen innan midsommar. Så över två tusen kan jag nog tjäna.. men fan det är extra pengar ju.  Men slita som en jävla tönt för så lite i 2 veckor det känns. Aja får väl stå ut. Ska se om jag får mig det där jordgubbs jobbet. MMMM!

Började diska nu ikväll och jag diskade två tallrikar och nå glas och kopp och sen orkade jag inget mer. Ursch det märks att man inte är van.

Och jag kan säga att världen är SÅ LITEN! helt sjukt .. iaf ska berätta lite!
Det står en tjej bredvid mig på jobbet och vi började prata om Asien och så för hon hade varit där ett tag. Hur som helst hur vi kom in på det var att jag var kissnödig och de enda som finns är bajamajor och jag vågar typ inte fast jag är tuktad sen jag var i Afrika för där funkade inte de kallade toaletterna och när man duschade med hur lite vatten som helst så var man omringade av enorma äckliga gula sniglar wäääk. Aja vi började prata om vänskolor i afrika och sa att vi hade en sån när jag gick i Vindeln och hon berättade att en kompis till henne hade också varit där och väldigt nära mig. Sen frågade jag om hon visste vars Arusha var och självklart visste hon det och sen sa jag Barbro och hon sa vilken Barbro och jag sa Finskas och hon sa Henne vet jag vem det är.. hon har en son som heter..? och jag sa Sune hahahahah Så komiskt. Och hennes kompis umgås med Sune och ja vi bara tittade på varandra som att men vafan är det här?

Nej ursh vad jag är trött.. ska ta mig en dusch för palla inte duscha 5.00 imorgon och sen bli svettig.
Sen ska vi mysa till en film men jag lär däcka.. jag däckade 5 min efter jag la mig i sängen igår. Trodde jag hade försovit mig också då jag insåg att jag hade inte vaknat hundra gånger på en natt.. Och kollade på klockan och den var 05.13 och jag skulle upp 05.15.. slår aldrig fel.

Mkt ursch idag. Imorgon kommer bli en hemsk dag. Är spyless..

Hejda

Slaveri

Orkar inte skriva så mkt, påväg isäng snart, ska ta mig en KALL dusch!
Kan säga att dagen har varit slit och slaveri..det är fan värre än Moltex jag var på för några månader sedan. Och jag tänkte fan ska jag slita som jag gör i två veckor för typ 3 tusen om jag nu jobbar helgerna. Men har inget val, man får ångest när jag inser vad jag gör i 7 timmar.. man går i repris och har press/panik, jag får ju ingen timlön utan buntlön.. jag buntar ihop 15 blommor eller det är inte utslagna blommor för dom ska man dra bort.. i en och det ska vara rätt storlek annars får man göra om och sen sätter jag dessa klasor i vatten och det ska vara 15 klasor i varje "bytta" så inse 2.95 för varje klase, de är inget .. så jag måste göra jävligt många varje dag. Räknade ut att jag kanske tjänar 210 spänn på EN DAG om jag buntar ihop 70 buntar! skandal. Jag brukar fan aldrig klaga på de jobb jag har men detta toppar fan alla. Det är inte så lätt och easy som folk tror. får inte glömma att jag går ut på fältet och skär loss det som man kan använda.. så jag står inte bara och buntar utan ett jäkla springandes fram och tillbaka. Man blir yr i bollen.
Det var en jäkla massa polacker där också, några tiotal och dom öpnnade ens ögon verkligen! Vi svenskar kan jag säga är LATA! Polacker jobbar och jobbar i flera timmar utan paus.. dom äter och dricker medans dom gör en massa annat. Sinnes. Tror att dom skrattar åt oss.. men dom är ju en billig arbetskraft.. vi svenskar är snart utan jobb.
Varit i den stekheta solen i 7 timmar idag, smörde in mig med 25 i faktor och tacka gudarna för att jag gjorde det, glömde nacken och lite i ansiktet så jag är RÖD som en kräfta på nacken och det gör ont som fan.. rivmärken på armarna, snittat mig med kniven ett antal x gånger.
Längtar tills detta två veckor är över. Lite cash, nya kläder kanske?

tänk nu på mig om ni ser dessa blommor i affären, tänk vad jag har slavat för er ;)

Matälskare! jag hatar det

Sitter här helt själv eller jag har ju katterna men fan dom sover ju bara. Micke är och tränar och jag har märkt att jag kan inte vara själv på kvällen för då tröstäter jag tills jag nästan spyr. Minns när jag var hos Jess i Karlstad och hon for bort över en helg och första kvällen då hon ringde så sa jag att Fan Jess du får aldrig mer lämna mig ensam och tro på fan hon tog orden ur min min - äter du eller? haha typ nå sånt, bara hon som förstår min ångest då någon lämnar mig och speciellt på kvällen. Men tur jag hade Tindra, och vi bara myste, det är det bästa hon vet och jag vet så det passade ju perfekt då, åh dessa två, Jessica och Tindra har verkligen tagit mitt hjärta, det svider verkligen då jag tänker på dessa två ärtor, MINA ärtor ;) okej nu har ju Barbie kommit in i bilden, men jag är ju som en hund att det tar tid innan man lärt känna. Jag har första tjing på Tindra om Jess dör bara så ni vet! mohahaha.
Aja lär vara ensam kanske 1 timmar om inte mer, fan! okej jag klagar ju på att vi ska vara ifrån varandra men inte på kvällen, då är jag ju som mest myssugen och behöver någon. På dagen klarar jag mig hur bra som helst. Ärsch nog om detta.
Var och handlade idag, så nu har jag lunch ett bra tag. Sen pumpade vi däcken på cykeln och spolade av den, äckligt med all spindelnät. Så nu är jag redo.
Spännande imorgon.. Önska mig lycka till!

Natti

Dödligt

Nej fy fan borde vara olagligt att vara så här varmt. Dödligt! Känns som 40 grader i solen. Kommer dö imorgon på plats om det är så här.
Har iaf städat idag så nu äre fint. Har ätit min goda köttfärsås med pasta MMM men sen var jag tvungen att ta en men bara en liten bit av hans ungspannkaka, smarrigt värre! Så nu är jag nöjd fast uppblåst av denna mjölk, fan blir bara känsligare och känsligare ju mer jag fuskar.. först var jag bara laktos men nu börjar det bli ALLT som har med mjölk att göra. Jobbigt nu när det är sommar och man vill ha glass, men ärsch fan blir att fuska ändå!
Har iaf duschat så nu slipper jag göra det imorgon på morgon, orkar inte och speciellt då man ska svettas floder imorgon. Känns inte så lönt att duscha nu när man ändå ska ut.
Ska dra förbi hans mormor och fixa til hennes cykel, har hellre en damcykel än en killcykel, dessutom är det cykelkorg på den.
Och kattafan alltså.. Maggan hatar ju damsugarn och sen när jag starta den i köket så skulle hon självklart vara där så hon rusade genom hela köket och slirade vid mina fötter och satt klorna under min tå. FAAAAN! nådigt skönt.. eller så inte.
Känns skönt nu dessa veckor och få ordning på mat tiderna och det lär bara bli tonfisk och pasta till lunch annars lär jag ju stupa, skulle aldrig palla av att ta en måltidsersättning som jag har tänkt att börja med, för jag hatar att gå runt och känna mig som en ballong, men det är fan inte lönt nu ju.. måste ju ha massa med energi.


Nej ut and take a smoke i denna jävla hetta.


Tjing


Äntligen

Så jävla nice. Då har man jobb på tisdag fram till midsommar =) ska plocka massa blåklint och bunta ihop, får 2,95 plus semesterersättning på 13 % för varje bunt. Trodde först att det skulle bara vara typ 4 timmar varje dag men nej 7-16 blir det. Och sen så blir det helger också, så härligt känns det. Lite jobbigt att det ska ligga i Vellinge då, kanske 1,5 mil.. så ska ringa Mickes kusin för han jobbar där i svängarna, höra om jag kan åka med honom och sen ska jag ha en cykel vid statiol där så jag kan cykla en bit så det inte blir omväg för honom .. och här ska kilon också rasa haha. Kommer bli brun som en n**** så im going to be fresch hehe :D

Känns skönt att slippa Micke några timmar varje dag.. fan vad vi går varandra på nerverna, på tiden att det händer något annat. Då kanske vi kan vara glad när man ser varandra eller kommer hem haha.
Nåja idag så har vi solat, svettigt värre.. hatar denna värme på någe vis, allt känns extra jobbigt och solen tar alla ens krafter. Så kommer nog dö på jobbet då vi ska stå ute 8 timmar varje dag, kommer få solsting ursch. Aja lite får man pinas för pengar. Spännande och se vad man kommer tjäna =)

Imorgon blir det väl att städa och sen börja förbereda sig för vad man ska ha för kläder.. hm måste skaffa mig en keps så jag inte bränner mig på huvudet om nu solen kommer vara så jävla varm. Sen måste jag förbereda maten också.. fan åh! jobbigt. Tur dom ringde ikväll och inte imorgon kväll för då hade det varit stressigt värre, gooosh!

Nej lägga sig och försöka vända dygnet, kliver ändå upp vid 9o ibland men fan nu måste jag ju upp vid halv 6 eller 5 för att hinna äta frukost och dricka morgonkaffe och piggna till och göra allt annat jag brukar göra om mornarna.

Natti

RSS 2.0